Pikkuista pyykkiä ja kurkistus vauvan vaatekaappiin

sunnuntai 21. elokuuta 2016Voi tätä pikkuista vauvanpyykkiä. Mies sanoi nämä pyykkinarukuvat nähdessään, että taisit vähän stailata. No joo, ehkä nuo pikkuiset pyykit, jotka nyt ovat nätisti narulla, tulee jatkossa heitettyä kuivausrumpuun tai narulle vähän vauhdikaammin. Toisaalta tilanne oli siinä mielessä ihan todellinen, että voisin hypistellä näitä pieniä vaatteita ihan loputtomiin. Ihan ilman bloggaamistakin tätä pikkuista pyykkiä pestessä ja kaappiin järjestellessä olen niin fiilistellyt.Olen säästänyt kaikki isoveljen vaatteet, mutta jotakin olen hankkinut tälle vauvalle ihan omaakin. Jos tällä kertaa raskausolo ei joka hetki fyysisesti olekaan ollut niin miellyttävää, niin tämä osuus odotuksessa on niin ihanaa. Ajatella, että pian noihin sukkiin pujahtaa pikkuruiset varpaat.Kodinhoitohuoneeseen järjestin vauvan vaateille myös tilaa, mutta pääasiallisesti vauvan vaatteita säilytetään minun vaatehuoneessani. Pienellä omien vaatteideni tiivistämisellä sain helposti luovutettua vauvan vaatteille muutaman laatikon ja avohyllyn. Isoveljen huoneen kaapeissakin olisi ollut tilaa, mutta käytännössä järjestely ei olisi toiminut, yöllistä vaipparumbaa kun on varmasti edessä. Isoveljeltä pieneksi jääneet, mutta vielä odottamaan jäävät vaatteet olen kuitenkin järjestellyt sinne odottamaan. Koska olen varautunut siihen, että pikkuveli syntyy samalla tavalla etuajassa niin kuin isovelikin, valmistelut ovat pitkällä tai oikeastaan ihan paria pikkujuttua vaille valmiina. Sairaalakassista puuttuu enää jotain omia tavaroitani, mutta vauvalle siellä on kaikki valmiina. Täällä kotona odottaa hoitopiste kodinhoitohuoneessa ja nukkumanurkkaus meidän makuuhuoneessa. Suuri aikomukseni on, että niihin ehditään täällä blogissakin kurkata ennen kuin vauva syntyy.

12 kommenttia:

 1. Vauvanvaatteita on kyllä ihana hypistellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä näitä voisi järjestellä yhä uudelleen ja uudelleen. <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No eikös olekin suloista. <3 Vieläköhän sitä on sitten yhtä innoissaan, kun joidenkin vuosien päästä pesee kahden pojan treenipyykkiä. ;D

   Poista
 3. Ihania ja onnea :)

  VastaaPoista
 4. Oih, ihania! Muistan jokaisen viiden lapseni kohdalla juuri nämä valmistelutunnelmat. Ne ihanat pikkuiset ja maailman suloisimmat vaatteet. Ja se tunneryöppy joka valtaa, kun ottaa esille ne kaikki vanhat vauvanvaatteet. Mä olen ottanut noista valmisteluista muistoksi juurikin noita pyykkinarukuvia sekä kuvia hoitopöydältä ja valmiiksi lipastoon/koristoon viikatuista vaatteista. Onnen hetkiä sinulle loppuodotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutkin äidit käyvät tämän saman läpi, vaikka sitten viidettä kertaa. Kiitos onnentoivotuksista! :)

   Poista
 5. Suloisia vaatteita. Minulla on ollut jokaisesta lapsesta myös olo, että tulevat etuajassa ja niin ovat tulleetkin 2-3 viikkoa ennen laskettua-aikaa. Pikkuruisia sitten ovat olleetkin ja olisin kaipaillut 44 cm vaatteita. Onneksi joidenkin merkkien 50 cm vaatteet on oikeasti pieniä. Onnea viime metreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus intuitiot pitävät paikkansa. :) Nykyisin onneksi niitä ihan pikkuisiakin 44 cm vaatteita on sentään joissakin liikkeissä saatavilla. Toki harva niitä tietää etukäteen hankkia, ja sitten kun vauva on jo maailmassa, niin ei heti viitsi kauppoihin lähteä. Meillä tänään selvisi, että ainakaan ihan niin pieni tämä pikkuveli ei ole kuin isoveli. Koko riippuu toisaan siitäkin, miten pitkään vauva malttaa vielä tuolla yksiössään kasvaa. Jännittäviä aikoja täällä nyt eletään. :) Kiitos! <3

   Poista
 6. Ihania viimeisiä odotuksen hetkiä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!