Jouluworkshop tulee!

sunnuntai 4. marraskuuta 2018


Huomio kaikki joulufiilistelijät...
 JOULUWORKSHOP tulee!

Tässä toisessa Kuistin kautta & Ihana kukkanen -workshopissa on luvassa joulutunnelmointia ja luovaa tekemistä kukkien ja muiden jouluisten yksityiskohtien äärellä.
Joulu on tunnelmoinnin, yhdessäolon ja kauniiden asioiden aikaa. Juhlapöydän äärelle keräännytään niin ystävien kanssa pieniin glögihetkiin kuin suvun ja perheen kanssa juhlavasti pitkän kaavan mukaan herkuttelemaan. Me olemme suunnitelleet teille workshopin, joka tarjoaa paljon kukka- ja stailausinspiraatiota jouluun ja erityisesti juuri juhlakattauksen tekemiseen.

Jouluworkshop
Kukka- ja kattausideoita jouluun

Su 2.12.2018
klo 17.00 - 20.00
Ihana kukkasen liikkeessä Kauniaisissa
Promenadiaukio 2




Mitä workshopissa tehdään?

Illan aikana Ihana kukkasen omistaja ja floristi Kirsi Martin opettaa juhlavan jouluasetelman tekemista. Hän näyttää ja kertoo miten juhlava pöytäasetelma kattauksen keskiöksi syntyy, ja antaa jouluisia kukkavinkkejä. Jokainen osallistuja saa oppien pohjalta luoda myös oman jouluasetelman materiaaleina jouluisia leikkokukkia valkoisen ja vihreän sävyissä.
Minä pidän workshopin juhlakattauksen luomisesta, ja olen koonnut teitä varten paljon jouluisia sisustus- ja stailausidoita. Lisäksi annan myös vinkkejä paketointiin ja muihin joulutunnelmaa luoviin yksityiskohtiin.
Jokainen osallistuja pääsee myös itse konkreettisesti kokeilemaan kattausideoita ja suunnittelemaan oman kattauksen värimaailmaa ja yksityiskohtia. Illan aikana saadun inspiraation ja työskentelyn pohjalta tyylin ja elementit voi sitten kokonaisuudessaan toteuttaa oman kodin juhlapöytään.

Workshop sopii kaikille kukka- ja joulufiilistelijöille, eikä aiempaa kokemusta tarvita.




Workshopin hinta on 95€
ja se sisältää jouluvinkkien ja -inspiraation lisäksi, illan aikana tehdyt kukat sekä astian, johon asetelma tehdään, pientä jouluista tarjoilua, sekä osallistujia varten kootun jouluinspiraatiopaketin, josta voi poimia jouluideoita ja joulutunnelmaa omaan kotiin.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautua voi sähköpostitse osoitteeseen info@ihanakukkanen.fi 18.11.2018 mennessä.
Ilmoittautuminen on sitova, ja sitä ei voi perua, mutta jos este tulee, voit itse luovuttaa paikkasi jollekin toiselle.
Osallistujamäärä on tilan ja henkilökohtaisen opastamisen takaamiseksi rajoitettu,
 joten ilmoittaudu nopeasti mukaan!

Lämpimästi tervetuloa tunnelmoimaan joulua kanssamme!
Heidi ja Kirsi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!