Oot niin ihana -vauvamuistolaatikko (sekä arvonta!)

sunnuntai 15. tammikuuta 2017
Edellisessä postauksessa täällä kerroin teille millaiseen moderniin ja yhteisöllisesti suunniteltuun Oot niin ihana -vauvakirjaan* olen ryhtynyt tallettamaan pienemmän pojan vauvamuistoja.
 Lupasin palata Oot niin ihana -vauvakirjaan vielä arvonnan kanssa, ja kertoa miten toteutin laatikosta vauvamuistoboxin, sellaisille muistoille, jotka eivät mahdu kirjan sivuille.Vauvakirja on siis pakattu kauniiseen valkoiseen laatikkoon, jonka sisällä voi säilyttää itse kirjaa, mutta siitä voi myös tehdä vauvamuistolaatikon. Vauvavuottahan ollaan täällä eletty vasta neljä kuukautta, joten vauvamuistojen kerääminen on sinänsä vasta melko aluillaan. Toisaalta ihan ne alkuajan vaatteet ovat jo esimerkiksi jääneet aikoja sitten pieniksi. Otinkin esiin joitakin noita pienimpiä ja rakkaimpia vaatteita, ja kokeilin millaisen vauvamuistoboxin voisi koota juuri niistä ensimmäisistä muistoista.Ensimmäisenä laatikkoon päätyi vauvan ihka ensimmäiset vaatteet; Livlyn body, housut, pipo ja tossut. Nuo pilkulliset vaatteet olivat hänen päällään sairaalasta palatessa ja niissä on paljon tunnearvoa. Pienen ykköskoon vaipan taittelin myös laatikkoon.
Zaran lastenvaatteet ovat niin söpöjä. Söpöistä pandahousuista, samoin kuin ihanan pehmeistä kashmir-neuletakkista ja -housuista tuli ihan lempparit. Molemmat kuuluivat niihin vauvanvaatteisiin, jotka olisin voinut pukea hänelle vaikka joka päivä. Molemmille pojille on otettu talteen heidän syntymäpäivänsä Hesari. Rullalle laitettuna hesari on juuri sopivan kokoinen tähän laatikkoon.
Kun isoveli tuli ensimmäisen kerran tapaamaan pikkuveljeä hän toi vauvalle pienen pupun. Pupu on rakas muisto veljesten ensikohtaamisesta. Pupu ja jo odotusaikana vauvalle hankkimani Sophie kirahvi otetaan kyllä laatikosta varmasti vielä leikkeihin. Ristiäispäivästä laitoin laatikkoon muistoksi ristiäisvaatteet.
Kaikista yrityksistäni huolimatta tutti ei oikein tunnu meidän pikkuiselle maistuvan. Ihan kokonaan en ole vielä luovuttanut. Ihan pienenä tutti hänelle kuitenkin vielä maistui, joten ensimmäinen tutti pääsi myös laatikkoon.

Tämän yhteistyön merkeissä on luvassa ihania juttuja teille niin täällä blogissa kuin instagraminkin puolella. Vaikka tämä vauvakirja on tällä hetkellä loppuunmyyty (pian toki saadaan uusi painos), niin jollekin teistä on laitettu jemmaan yksi kirja, jonka arvonnan laitan nyt käyntiin. Oot niin ihana -vauvakirjaan on tietysti kiva tallettaa oman lapsen vauvamuistot, mutta kaikki osallistumaan arvontaan, sillä se on myös aivan ihana lahja esimerkiksi babyshower- tai kummilahjaksi.

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

 Oot niin ihana -vauvakirjan arvontaan voi osallistua kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään. Oot niin ihana -kirjaa kehitetään edelleen, joten jättäkää ihmeessä myös ideanne sen kehittämiseen.

Osallistua voi tammikuun loppuun saakka, eli 31.1.2017 saakka.
Olen voittajaan yhteydessä sähköpostilla, joten anonyymit kommentoijat muistakaa jättää sähköpostiosoitteenne tai nimimerkki. 
Voittajan kerron myös täällä blogissa helmikuun alussa.
(Huom! Minulla on kommenttien tarkistus päällä, joten kommenttisi näkyy tarkistamisen jälkeen.)

Onnea kaikille arvontaan!


*Yhteistyö

114 kommenttia:

 1. Osallistuikin arvontaan, kehittämisideoita en oikein osaa sanoa kun ei ole kokemusta. :)

  Emilykq385@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukaan ihanan kirjan arvontaan. Lähtisi pienen sukulaisvauvan perheelle. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa! Tälle olisi just nyt käyttöä!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana, olen innolla mukana :) Valitettavasti en osaa sanoa kehitysideaa.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukaan arvontaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihania uusia juttuja sitä onkaan vauvoja varten tullut markkinoille! Kehittämisideaa en osaa antaa, koska olen sen verran vaikuttunut jo tuollaisenaan, mutta osallistun arvontaan. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Tämä olisi ihana, joten mukana arvonnassa! Kehittämisideoita en osaa kauheasti antaa kun en ole tähän vauvakirjaan vielä päässyt tutustumaan.
  Sannaohl@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Airiina
  Olen kuullut kirjasta mutten osaa sanoa kehittämisideoista mitään ja jään innolla odottamaan arvonnan tulosta josko meidän ihana vauva saisi sen.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaan 😊 milla_hamalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Oi, miten ihana laatikko täynnä aarteita!

  Täällä odotellaan helmikuista, joten tuollaiseen kirjaan olisi kyllä ihana päästä tallentamaan muistoja ��

  - piua (piua @ luukku.com)

  VastaaPoista
 11. Osallistun arvontaan ja kokemusta tästä kirjasta ei ole, mutta aiempiin kirjoihin olen kaivannut juuri säilytyspaikkaa ensimmäisille tikku- ukko- piirroksille ja tässä laatikko toimii siihen tarkoitukseen hyvin :)
  Heidi
  82.heidi@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ihana laatikko ♡

  Mukana arvonnassa

  p.kiilunen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa. Olisi ihana antaa lahjaksi. Postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa 😊 Saimme juuri tietää että perheemme kasvaa joten tämä olisi ihana lahja tulevalle pienokaiselle / Nunu

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa. Ei ole tuttu kirja, joten ei ole kehittämistoiveita

  VastaaPoista
 16. Mukana arvonnassa.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 17. Mukaan arvontaan, tämä olisi ihana antaa parin viikon sisällä syntyvälle tyttärenpojalleni. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana :)

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 19. Hyvä juuri tuollaisena. Mukana arvonnassa.tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Arvonnassa mukana! :)
  aidafounnn@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukana :) jessu881@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukana arvonnassa, olisi ihana omalle pikkuiselle. Ei ole kehittämistoiveita kun en ole kirjaan päässyt perehtymään vielä :)
  epatee95@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa :)
  laurylik@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana arvonnassa ollaan! :) en oikein osaa sanoa mitään kehittämisideoita kun ei ole paremmin tuo vauvakirja tuttu itselleni. anna.ypya@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 26. Mukana!
  sannisusanna@live.com

  VastaaPoista
 27. Mukana arvonnassa! 😊 Tää vauvakirja näyttää niin ihanalta!
  jenni.mikkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Olen niin toivonut tätä meidän molemmille lapsille 3kk ja 3v 8kk. Nyt kummallekin löytyy ne perinteiset vaihtoehdot, mutta niitä täytellessä on aina fiilis, että jotain puuttuu. Ja ei kehitysideoita .

  VastaaPoista
 29. Oi! Meille syntyy pieni noin kolmen kk päästä ja tämä olisi aivan huikea :) Itse odotan tältä vauvakirjalta kovasti niitä itse lisättäviä sivuja. Ei tarvitsisi olla välttämättä itse tulostettavia, voisin tilailla jotain valmiita "sivupaketteja" esimerkiksi. En oikein osaa sanoa, kun en ole päässyt vauvakirjaa pitelemään ja siihen tutustumaan :)

  VastaaPoista
 30. Voi että tuo vauvakirja näyttää juuri sellaiselta, mitä olisi tosi kiva päästä täyttelemään meidän 7kk vauvan kuvilla ja muistoilla, jotka eivät toistaiseksi ole vielä päässeet puhelimen tiedostoista sen pidemmälle. Tuollainen vauvamuistolaatikko olisi myös tarkoitus jossakin vaiheessa toteuttaa, täytyyhän ne kallisarvoiset vauva-ajan aarteet saada johonkin talteen�� Kunpa onni suosisi!

  VastaaPoista
 31. Mukana arvonnassa ❤️
  marjaana.alander@hotmail.fi

  VastaaPoista
 32. Mukana arvonnassa. Ihania ideoita vauvavuoden muistojen taltiointiin.

  VastaaPoista
 33. Mukana arvonnassa ❤
  hanna.haavisto@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 34. Tää ois kyllä ihana! ��
  Niiskuneiti_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Mukana arvonnassa! Ihana olisi meidän pikkuisen ensimmäisiä muistoja kerätä talteen tähän laatikkoon ja kirjaan.

  rosa.rahkola@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Voi, olen tätä kuolannut ja nytkö se onkin loppuunmyyty! Voi ei. :( Laskettu aika huhtikuussa ja tämä tulisi enemmän kuni tarpeeseen <3 Kehittämisideoita en osaa sanoa muuta kuin sen, että laatikko kansion mukana olisi isompi :)

  jensuli88@netti.fi

  VastaaPoista
 37. Ihana erilainen vauvakirja ! Tuota olisi varmaan aikuisena ihana lukea <3 tiiakemppi ( at ) hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Oispa ihana meidän 1vk ikäiselle tytölle, mukana siis arvonnassa! Ei aikasempaa kokemusta kirjasta, joten ei kehitysideoita :)
  henriikka6@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Aivan ehdottomasti mukana arvonnassa! Jäi harmittamaan, kun olisin niin halunnut ostaa tämän. Ystävältäni näin suurin piirtein millainen sisältö tässä on ja voin sanoa että aivan ihana! <3 Kehittämis ideoita en osaa sanoa, mutta varmasti sitten tulisi jotain mieleen, kun itse täyttelisin kirjaa. Minulla on kahden kuukauden ikäinen poikavauva. Kuvia on otettu ja niitä olisi ihana liimailla kirjaan ja kirjoittaa muistoja.

  hhenna.luukkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Mukana arvonnassa
  a.xu.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Mukana ihanassa arvonnassa <3
  olivertekimeistaperheen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 42. Henna
  Ihana kirja, mukaan arvontaan, en osaa sanoa mitään mitä siihen voisi lisätä.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 43. Olen monesti ihaillut kuvien kautta kirjasta mutta en ole tutustunut vielä paremmin. Olisi aivan ihana voittaa tämä vauvakirja mikä vaikuttaa niin hienosti suunnitellulta ❤ ja tuo muistolaatikko on mahtava idea vielä tuohon laatikkoon!
  eerika.ahonen@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Arvonnassa mukana 😊
  suvi.hiula@tornio.fi

  VastaaPoista
 45. Mukana arvonnassa! Olen niin toivonut tätä pojalleni täytettäväksi <3

  VastaaPoista
 46. Mukaan <3 kehittämiseen en osaa sanoa mitään, koska en sormiini oo tätä kerennyt vielä saamaan. Ihanalta vaikuttaa niinkuin nimensä!

  Sohvi-94 (ät) suomi24.fi

  VastaaPoista
 47. Meillä on oot niin ihana-Vauvakirja ja osallistunkin arvontaan, jotta voisin antaa tämän myös lahjaksi läheiselle.
  Itse toivoisin kirjaan lisää sivuja ja muovitaskuja. Osa sivuista voisi olla lähes tyhjiä ja osaan esimerkiksi kehityksestä hieman asiaa. Olisi kiva jos näitä irtisivuja saisi tilattua heidän nettikaupastaan.
  Soderholm.nita@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Mukana arvonnassa ❤ meiltä löytyy jo eräänlainen vauva kirja, mutta minusta siinä on minun mieleen liian täydentäviä kysymyksiä. Mitä olen "oot niin ihana" vauvakirjaan netissä tutustunut niin sinne olisi mahdollisuus hieman enemmän päästä itse runoilemaan vauvan menosta ja meiningistä! Kehittämisideaa ei minulta valitettavasti löydy kun en ole päässyt vielä kirjan kanssa kohtaamaan kasvokkain 😂 sararuusala@outlook.com

  VastaaPoista
 49. Taisi unohtua s.posti kommentista joten osallistun uudelleen ja toivon tätä pojalleni <3 emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Mukana arvonnassa! Tuo vauvamuistolaatikko on tosi loistava idea! Kehittämisehdotuksia vauvakirjaa varten ei vielä ole kun en ole päässyt livenä sitä näkemään. Odotan jo innolla arvonnan tulosta. -Johanna johanna.hyvonen1@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Tämä ihanuus menisi siskon vauvalle <3 Mukana arvonnassa!
  kturtinen(at)wippies.fi

  VastaaPoista
 52. Mukana arvonnassa :) Kehittäisin kirjaa niin että sinne tulis myös sivuja täytettäväksi ensimmäisen ikävuoden jälkeenkin :)

  edla.heikkila@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Ehdottomasti mukana arvonnassa!❤ miia.aho91(at) gmail.com

  VastaaPoista
 54. Osallistun! Tää tulis omalle kolmekuiselle. :)

  VastaaPoista
 55. Siis tämä on maailman ihanin vauvakirja. Harmittaa hirveästi, että en tiennyt tästä silloin, kun esikoisen vauvakirjaa ostin. Harmittaa itseasiassa niin paljon, että mietin olisiko tuhlausta hankkia tämäkin. Joten mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 56. Mukana arvonnassa :)
  Ei ole kehitysideaa, näyttää jo nyt niin kivalta ja ihanalta ❤
  janniiii@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Osallistuisin arvontaan. Oman lapsen 7 kk vauvakirjaa on jo täytetty niin pitkälle etten jaksa aloittaa alusta. Mutta ihana kirja on ja antaisin sen lahjaksi huhtikuussa syntyvälle ystäväni vauvalle.

  VastaaPoista
 58. Oi että! Ihana ois saada meidän kesävauvalle tämä kirja koska rakastan just tommosia juttuja ❤

  Leinonen.jenni@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Mukana, tämä olisi ihana omalle pojalle ♡ linda.jokinen@outlook.com

  VastaaPoista
 60. Ehdottomasti mukana! ❤ käyttöä olisi, joko tämä tulisi 1/16 syntyneelle tytölle tai 5/17 syntyvälle pojalle �� kehitys ideoita on hankala keksiä kun en vielä omista kyseistä kirjaa ��

  VastaaPoista
 61. Mukana arvonnassa ❤ pikkusisko sai tämän ristiäislahjaksi ja nyt olisi kiva saada isosiskollekin ��

  lllauraregina@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Täällä odotellaan pienokaista saapuvaksi hetkellä millä hyvänsä vaimon masusta!

  Olen haaveillut Oot niin ihanasta heti kun siitä kuulin! Ainoa vauvakirja sopii myös meille kahden äidin perheille ❤ ja muutenkin aivan ihana!

  Minusta olisi ihana, että Oot Niin Ihanan täyttelyä voisi jatkaa pienokaisen jo kasvettua. Sekä muovisia taskua joihin voi tallettaa muistoja, olen kuullut ihmisten kaipaavan, ne voisi oikeasti olla käteviä.
  Enemmän kehitysideoita ei ole, kun en ole päässyt itse vielä kirjaa hypistelemään 😊

  - ida
  ida.toropainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Oih, tämä kirja olisi ihana saada! Ihastuin niin tuohon laatikkoon, johon voi laittaa vauvan ensi muistot. Toivottavasti näitä tulee vielä myyntiin! Kokeillaan kuitenkin ensin arpaonnea :) janita.mustapuro@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Tosi ihana idea tehdä muistolaatikko! Se on upea lahja pienokaiselle saada sitten, kun kasvaa isommaksi, niin voi yhdessä muistella vauva-aikaa ja kerätä sinne ihania juttuja :) Kirjaa en omista, mutta sen verran olen tutustunut, että vaikuttaa tosi kivalta. Oma kehitysehdotukseni on, että se voisi jatkua vielä vähän pidemmälle kuin pelkästään aivan vauva-aikaan. Olisi mukava täyttää sinne muistoja vielä muutaman vuoden iässäkin :) Mukana kivassa arvonnassa, minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Mukana! Olisi ihana saada tämä helmikuussa syntyvälle vauvalle :) anna.raappana@outlook.com

  VastaaPoista
 66. Mukana arvonnassa!

  sonja.takala@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Mukana arvonnassa 😊

  jennaenniemilia@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Oi miten ihana boksi täynnä suloisia muistoja! Tuollainen olisi ihana kasata myös omasta tyttärestä :). Mukana arvonnassa!

  Kurpitsamoska@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Oih tää on niin huippuihana kirja! Mukana arvonnassa :) Minä lisäisin kansioon myös lisää sivuja, jotka olisi erityisesti isommille ns. kokonaisille valokuville tarkoitettuja :) Ne voisi olla jollain kauniilla haalealla taustakuviolla varustettuja ja kuvakulmilla; joihin kuvat saisi sujauttaa ilman liimaa tai tarraa!

  annileenal@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Mukana arvonnassa, tämä olisi ihana vauvakirjan meidän 3kk ikäiselle prinsessalle.
  Riitta.rantala@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Ihana laatikko! Just järkkäsin vauvan pienimpiä vaatteita pois isompien tieltä ja tein samalla luopumistyötä - 3.poikamme lienee viimeinen vauvamme. Olisi ihana säilöä vauvantuoksuiset pehmeät ja suloiset ihanuudet tuollaiseen boxiin - ja käydä välillä siellä nuuskuttelemassa <3

  VastaaPoista
 72. Voi ehdottomasti mukana! Tämä olisi ihana meidän maaliskuussa syntyvälle pikkuiselle <3 En ole kunnolla missään päässyt käsiksi tähän ihanuuteen, joten en oikein osaa antaa kehitysvinkkejä, mutta sen verran blogeissa kuitenkin nähnyt, että tiedän tämän olevan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sähköposti unohtui eli hannakoo86 (a) gmail.com :)

   Poista
 73. Omalle 3kk ikäiselle pojalle tää olis niin ihana<3

  -sarate
  numme14@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Erilaisia kehyksiä enemmän ja isompia. Tarroja teksteillä ja uusia värejä kuten minttu. Mukana. Olisi kyllä meille täydellinen ��❤️
  fromoonatoyou@luukku.com

  VastaaPoista
 75. Voi miten ihana arvonta! Tämä olisi niin mieluinen voitto, esikoista odotan ja innolla haluaisin alkaa täyttelemään kirjaa <3

  Malinda.eilola@outlook.com

  VastaaPoista
 76. Aivan ihana tuo laatikko vauvamuistojen säilömiseen! Tätä vauvakirjaa olen useasti ihastellut. Olisi kiva saada myöhemmille ikävuosille myös tilaa, johon voisi tallentaa esim hauskoja juttuja tai kommelluksia :)
  Hyvää alkanutta vuotta! T: Anis
  Ansku_66@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Mukana. Niin ihana lahja olisi.

  mervikatajamaki1@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Aivan ihana idea! olen mukana arvonnassa hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 79. Mukaan arvontaan. Tätä oonkin jo ihastellut instagramissa ja tahtoisin sen omalle 6 viikon ikäiselle pojalleni.

  jonnakauppinen89@msn.com

  VastaaPoista
 80. Voi tämä olisi nimensä mukasesti niin ihana meidän piakkoin syntyvälle pienelle!
  T: Nina

  ninnu_1@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Ehdottomasti mukana!! Tämä laatikko on ollut haaveena jo pitkään! tiitu__@windowslive.com

  VastaaPoista
 82. Mukana arvonnassa. En löydä mitään kehitettävää. Täydellinen tuollaisena<3
  marijakatariina@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Osallistun arvontaan. Tämä olisi ihana vauvakirja.

  susamoi@windowslive.com

  VastaaPoista
 84. Mukana!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 85. Oi, mukana ihanassa arvonnassa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 86. Olen mukana arvonnassa :) En osaa sanoa, mitä tulisi kehittää, mutta sen sanon, että on kyllä kaunis muistojen laatikko <3 sansandelisa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 87. Mukana arvonnassa! Meidän poika on jo kohta 2v, mutta ehkä sitä voisi silti keräillä tällaisen boksin täyteen niitä tärkeimpiä juttuja :)

  VastaaPoista
 88. Arvontaan mukaan 😊
  Anu.nevalainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 89. Siis aivan ihana idea ja tuotteet ylisöpöjä varsinkin tuo kani on kuin omani! valokuvakehyskoru mukaan. anytime85@luukku.com

  VastaaPoista
 90. Mukana ihanassa arvonnassa. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Mukana huipussa arvonnassa :) emilia.holmi@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Ihana arvonta! Multa kirja lähtisi ystävälleni joka odottaa esikoistaan, ihania ajatuksia pitää jakaa <3 vilmajayy@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Mukaan tähän ihanaan arvontaan.
  Jon__na@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Mukana ollaan! Aivan ihania tuotteita.
  raputzel@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Juuri ihailin tuota kirjaa yhdessä kaupassa! Se on rutkasti omaa vauvakirjaamme ihanampi. Mukana siis! viiu(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Oih ihana arvonta :) mukana
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 97. Mukana :) jessu881@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Mukana ihanassa arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Mukana!
  linda.latokartano@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Ihanan näköinen kirja, ja muistolaatikko tulisi tarpeeseen! Oon suunnitellut sellaisen tekeväni meidän 8kk tytölle, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa boksia.
  Hyviä parannusehdotuksia onkin jo tullut, esim. muovitaskut hiuskiharoille, sairaalarannekkeelle jne.

  sannakaik@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Mukana arvonnassa 😍❤ MarianneK

  VastaaPoista
 102. Mukana arvonnassa! 😊
  Tää ois aivan ihana meidän huhtikuussa syntyvälle pienokaiselle. Oon käyny yhessä liikkeessä tätä kattelemassa. Todella ihanasti toteutettu, ei valittamista! 😍👶🏻
  sylvia.kauppinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Arvontaan mukaan ☺ anette.kulla@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Tuota kirja olisi aivan ihana perheen ensimmäiselle pupuselle 😍 nooraant@outlook.com

  VastaaPoista
 105. Helmikuun puolessa välissä syntyy kauan toivottu kummipoika. Olispa ihana!

  VastaaPoista
 106. Ihana ihana kirja ja mieluinen arvonta. Mukana! :)
  miina.tarkiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Mukana arvonnassa. ☺️ On niin ihana! pniina@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!