Sisustuspodi alkaa!

torstai 1. marraskuuta 2018



Tämä syksy on ollut uusien inspiroivien juttujen ja yhteistöiden aikaa. Nyt on aika paljastaa yksi niistä. Olemme koko syksyn salaperäisesti treffailleet Giseldan (Coffee table diary) kanssa toistemme luona. Makuuhuoneen lattialla istuskelua, vesilasit jakkaralla ja muuta omituista on vilahdellut instagramin stories pätkissä, ja nyt voin vihdoin kertoa, että mitä oikein olemme luoneet yhdessä.
Tänään alkaa meidän kahden yhteinen sisustusaiheinen podcast
 SISUSTUSPODI!


Sisustuspodi on siis meidän kahden sisustusbloggaajan yhteinen podcast. Jos Suomessakin nousussa oleva podcast-maailma on vielä sinulle uusi juttu, niin kyse on siis netissä olevista puheohjelmista. Me olimme Giseldan kanssa molemmat tahoillamme innostuneet podcasteistä, ja mielessä oli käynyt sellaisen perustaminen itsekin. Idea tuli kerran sanottua ääneen ja päätimme tarttua siihen yhdessä. Ajattelimme siis vain rennosti kokeilla mitä syntyy, ja tässä sitä nyt sitten ollaan. 
Sisustuspodissa me siis juttelemme kahvikupin äärellä sisustamisesta ja siitä kuinka syntyy tunnelmallinen koti tässä ruuhkavuosien hulinassa. Välillä jututetaan myös inspiroivia vieraita sisustusmaailmasta. 
Uusi jakso tulee jatkossakin aina näin torstaisin!
 Uusista jaksoista me vinkataan aina blogeissamme, mutta nyt kannattaa ottaa myös Sisustuspodin oma facebook-sivu ja Instagram-tili seurantaan. Tapoja kuunnella jaksoja on monia (Soundcloud, Spotify, Acast ja kohta myös Itunes), mutta tässä suora linkki ensimmäiseen jaksoon: 1. Sisustuspodi alkaa
Täytyy myöntää, että jännittää, mutta samalla olemme aivan innoissamme tästä uudesta jutusta. Lämpimästi siis tervetuloa Sisustuspodin pariin!

4 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä todella ihana yllätys teiltä. ❤ Minäkin rakastan podcasteja ja niitä tulee kulutettua melkein päivittäin. Tämä oli hyvä lisä muiden seuraan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme otettuja positiivisesta vastaanotosta, kiitos! <3 Mekin kaivattiin sisutusaiheista podcastia, kun sellaista ei ollut, niin perustattiin se sitten itsa. ;D Ihanaa saada sinut kuuntelijaksi! <3

      Poista
  2. Mahtavaa! Onnea uudesta aluevaltauksesta! En malta odottaa, että elämä rauhoittuu hetkeksi viikonlopun aikana ja pääsen kuuntelemaan teitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Onhan tämä jännittävää uusi alku, mutta myös todella inspiroivaa. Toivottavasti viikonlopusta löytyi sopiva hetki ensimmäisen jakson kuunteluun. Me otetaan mielellään palautetta vastaan, niin opitaan ja kehitytään. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!