Talvitunnelmissa viipyilevä sisustus

tiistai 16. tammikuuta 2018

tohvelit pariisikirja

decoration

Tammikuussa minulle iskee aina vähän tyhjä olo, kun ihana joulun aika on ohi. Moni alkaa heti kevätfiilistellä, mutta talvihan monesti vasta alkaa joulusta. Vaikka en koristele joulua millään tingeltangeleilla ja joulukotimme mukailee hyvin pitkälle samaa tyyliä kuin muutenkin, niin onhan jouluna sisustus meilläkin kuusineen kaikkineen jotenkin runsaampi. En mitenkään kykene loikkaamaan siitä suoraan kevään raikkauteen. Joskus olen joulun jälkeen ihan nauttinut minimalistisemmasta tyylistä, mutta nyt haluan vielä viipyä tunnelmallisemmassa tilassa. Kevättä kyllä ehtii odottaa.

sisustus le grand air sofa

kahvi mustavalkoinen sisustus wieniläistuoli

kahvi kahvihetki sisustustyynyt

Lauantain letkeä tunnelma oli kuitenkin omiaan houkuttelmaan inspiraatiota esiin. Sen sijaan, että siirtyisin siltikään mihinkään kevään pastelleihin, niin ajattelin nauttia talvesta sisustuksessa. Ihan pikkuisen pidentynyt päivä on tietysti mahtava juttu, mutta tummuus on silti oikeastaan vain entisestään lisääntynyt meidän olohuoneessa.


mustavalkoinen

kuistin kautta

Eilen jo kirjoittelin tuosta olohuoneen pöydästä, joka sai uuden mustan tarjotinkannen vähän sattuman kautta. Pöydän lisäksi olen vain asetellut lisää talvisia sametti- ja villatyynyjä sohvalle. Talvitunnelmoinut olen edelleen kynttilöillä ja tassutellut joululahjaksi saamissani lampaanvillatohveleissani.

my residence paris book

Vuoden 2018 sisustustrendiennusteilta ei ole voinut välttyä, ja toki olen niistä sisustajana ja stailistina myös kiinnostunut. Omaan ajattomaan tyyliini ne lipuvat kuitenkin maltillisesti ja valikoiden. Olen toki minäkin antanut ajatuksia tämän vuoden 2018 sisustushaaveille ja suunnitelmille.

Erityisesti joululahjaksi saadun Sacre Court Pariisi-kirjan ja juuri ilmestyneen uuden My residence lehden/kirjan silmäileminen aiheuttivat sen, että aloin haaveilla matkoista ja tehdä sisustussuunnitelmia vuodelle 2018. Niinhän sitä sanotaan, että luovuus tarvitsee oleilua. Tässä talvisessa vähän pysähtyneessä tunnelmassa on ihan hyvä vielä viipyä ja muhitella aihioita tulevalle vuodelle.

rillit kirja

pariisikirja

6 kommenttia:

 1. Teidän kotinne on vaan niin kaunis! <3 Ja tapa, jolla otat kuvia on silmät vangitseva. Onpa ihanaa, että olen aikoinaan löytänyt blogiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kauniisti Jenna kirjoitit. Tästä kommentista tuli niin hyvä mieli, kiitos! Ihana, että olemme löytäneet toistemme blogit.<3

   Poista
 2. Hei, mistä sait ostettua My Residence kirjan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin se Adlibris -nettikaupasta. Ainakin tällä hetkellä sitä oli vielä saatavilla. :)

   Poista
 3. Hienosti käy tuo musta tarjotin noihin Hayn jalkoihin <3
  Mukavaa viikonloppua ja halauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Välillä kiva kokonaisuus syntyy ihan sattumalla. Samoin sinulle, mukavaa päivää!

   Poista

Kiitos kommentistasi!