Magneettiruukut eteisessä (ja muuallakin) +ARVONTA!

tiistai 3. helmikuuta 2015

Ensimmäinen ajatukseni nähdessäni nämä italialaiset KalaMitica magneettiruukut oli, että vitsi miten simppeli ja kiva idea, miten monikäyttöisiä ja kauniita!

KalaMitica konsepti syntyi tarpeesta löytää innovatiivinen ratkaisu kukkien ja kasvien esillepanoon. Näin syntyi muovista tehty ruukku, johon on valmistusvaiheessa omalla patentoidulla menetelmällä lisätty magneetti kiinnitystä varten.
Magneetti on valmistusvaiheessa lisätty tuotteeseen siten, että ruukku on mahdollista kiinnittää mihin tahansa metalliin niin ettei itse magneettia enää näy kiinnittämisen jälkeen.
KalaMitica maljakoita on saatavissa monissa eri muodoissa, mitoissa ja väreissä.
Kuutionmalliseen kokoon eli ⌀ 6 cm on saatavissa myös erillinen LED-valosarja.

Vaikka erimuotoiset ruukut ovat siis alunperin suunniteltu kasveille, niin niitä voi käyttää vaikka mihin muuhunkin. Itse kutsuisinkin näitä magneettipurkeiksi. Minulla tuli heti mieleen paikka mihin minä näitä ehdottomasti käyttäisin.
Aika monessa asunnossa taitaa nimittäin olla sähkökaappi "koristamassa" eteistä. Meillä on tässä niitä nyt sitten oikein kaksin kappalein. Muunsin nuo kaapit ilmoitustauluiksi, ja näiden magneetilla kiinnittyvien boxien ansiosta sain siihen myös säilytystilaa pikkutavaroille. Lähdöt ovat välillä varsin vauhdikkaita, ja tuntuu että silloin on aina kaikki hukassa. Nyt avaimilla, kukkarolla ja muilla pikkutavaroilla on oma paikkansa ihan oven vieressä.
Innostuin lopulta näistä ruukuista niin, että kuljin pitkin asuntoa testailemassa mistä löydän magneettista pintaa.

Magneettiruukkuja myy Suomessa Puutarhakokki, jonka kanssa yhteistyössä saan ilokseni arpoa setin näitä ruukkuja myös jollekin teistä.

ARVONTA:
Voittaja saa oman valintansa mukaan 3 x kuutionmallista ja 2 x pyramidin- tai sylinterin muotoista KalaMitica magneettiruukkua/purkkia itselleen mieluisissa väreissä.
Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen 15.2. mennessä. 
Mihin sinä näitä käyttäisit ja mitkä ovat lempivärisi?
Olen yhteydessä voittajaan sähköpostitse.
Arvonta päättynyt!

Lisää ideoita tulee, mutta tässä vielä ainakin muutama vinkki, miten minä näitä magneettipurkkeja keksin käyttää:


Tylsä ISO metallinen tekninenkaappi alakerran vessassa on ollut sellaisenaan kaamea pömpeli. Käänsin yhden ruukun ympri tasoksi ja laitoin LED -valosarjallisen sen päälle spotiksi huonetuoksulle. Ruukuille on olemassa myös pieniä ruuveilla kiinnitettäviä magneetteja, ja silloin sen voi kiinnittää vaikka kylppärin laattojen väliin. Hammasharjat ja meikit voisikin saada niin kätevästi kädenulottuville.


Basilika piristää keittiötä nyt jääkaapin ovessa. Se on helppo ruukkuineen päivineen nostaa vaikka ruokapöytään, ja laittaa sitten taas nopeasti takaisin paikoileen. Sakset on nyt helposti käden ulottuvilla, eikä niitäkään tarvitse etsiä laatikoista.


Pojanhuoneesseen kokosin ilmoitustaululle leikkisän kokoelman boxeja iloisten kuvien kanssa. Isomalle lapselle (tai miksi ei aikuisellekin) tuollaisenhan voisi koota vaikka työpöydän päälle. Siinä olisi paikka kaikelle tarroista värikyniin.
Huomaatteko minäkin kykenin kerrankin myös yhteen näinkin värikkääseen sommitelmaan.

*Yhteistyö (Osa tuotteista saatu blogiyhteistyönä)

54 kommenttia:

 1. Säilyttäisin näissä ainakin avaimia ja tyttären hiuspompuloita. Lempivärini olisi valkoinen, harmaa ja musta. Mukava arvonta! Minunkin blogissani on arvonta käynnissä...

  VastaaPoista
 2. Itselle nämä menisivät kesällä parvekekäyttöön. Aion viimeinkin kasvattaa ensi kesänä yrttitarhan parvekkeelle ja näille olisi jo passeli paikka varattuna :-) Ja kaikkia ihania kesävärejä: keltaista, punaista, sinistä... Nam! :-)

  VastaaPoista
 3. Itsellä tulisi varmaan kokeiltua ainakin eteisessä juurikin siinä sähkökaapin ovessa:) lempivärit musta ja valkonen. Mukana arvonnassa, anna.salonpaa@jippii.fi

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania ja ratkaisisivat kerralla meidän kodin avainten säilytysongelman, kun ruukut saisi kiinni juurikin siihen rumaan sähkökaapin oveen. Ehdottomasti mukana arvonnassa siis! Ja kyllä ne lempivärit taitavat olla tylsästi musta ja valkonen.

  VastaaPoista
 5. Ihania! Meillä on keittiössä tuollainen sähkökaappi.
  Olen maalannut sen mustaksi (mitä ei voi peittää pitää korostaa, eikö?) Siihen sopisi sievästi pari purkkia, joihin voisi laittaa jonkun kivan riippuvan kasvin ja/tai yrttejä.
  Väreistä miellyttää eniten tuo harmaa.
  Eli mukana arvonnassa ollaan!

  VastaaPoista
 6. Ihania purkkeja, en ole aiemmin kuullutkaan moisista. Itse käyttäisin juuri kukille sekä kylpyhuoneessa hiusharjoille ja kammoille. Osallistun arvontaan. Valkoinen ja harmaa ovat lempivärejäni

  VastaaPoista
 7. s-posti unohtui: klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Eteiseen laittaisin nämä laittaisin kaikenlaisia pikkutavaroita varten =). Lempiväri valkoinen. Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Säilyttäisin pikkutavaraa: avaimet, huulirasva, tutit ym. Lempivärini on valkoinen ja harmaa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 10. Meille tuo tulisi kun tilauksesta, nimittäin keittiöön! Ja värithän olisivat tutut sekä turvalliset: musta&valkoinen. :)

  VastaaPoista
 11. Voi miten käteviä. Värit harmaa js valkoinen olisi kivat. Säilyttäisin avaimet,kännykän ym pikku tavaraa. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Noissahan voi säilyttää ihan mitä vaan. Itselle tuli mieleen kaikki pikkutavara. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väreinä musta ja valkoinen. Sofia

   Poista
 13. Nämä menisivät pienen kylpyhuoneemme peilikaapin kylkeen. Niissä säilyttäisin vauvamme tarvikkeita (mm. topsipuikot, rasvat yms.). Eipähän tarvitsisi kaikkea pitää pesukoneen päällä. Lempparivärit valkoinen, musta ja harmaa.

  VastaaPoista
 14. Voih, eteisessä aurinkolaseille, kolikoille, avaimille ja muulle sälälle nuo olisivat oiva ratkaisu. Ja keittiössä kynät ja muistilpaut asuisivat noissa oivallisesti. Väreistä kiinnostavat musta, valkoinen, harmaa, beige ja miksei lilakin. Kiva arvonta!
  viiu@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Kiva arvonta laittaisin kodinhoitohuoneeseen ja säilöisin kaikkea pientä sälää jotka pyörii vailla paikkaa!valkoinen/musta oli kivat värit!
  Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Ihania purkkeja! Keittiöön laittaisin siihen kasveja ja toisiin tavaroita!!!:)
  T.Jutska
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 17. Laittaisin juurikin keittiön välineitä niihin: saksia, juustohöylän, veitsen jne. Toisaalta myös eteisessä avaimien säilytyksessä olisi mahtava! Näistä mun lempivärejä on valkoinen ja cappuccino :-)

  noraemilia.seppala (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Laittaisin isomman lapsen värikynät,tussit ja muut kynät näihin "turvaan" pikkuveljeltä :D Tosin olisivat nuo hyvin näppärät myös eteisen sähkötaulussa. Harmaa tai musta olisi minun valintani.

  am_kivuoti@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Kynätelineeksi kauppalistan viereen jääkaapin oveen. Musta olisi paras.

  VastaaPoista
 20. Eteiseen ja vessaan näitä laittaisin pikkutavaroille! Valkoinen ja harmaa on lempparivärejä. enmi1(at)outlook.com

  VastaaPoista
 21. Eteisen sähkökaappiin pikkutavaran säilytystä varten ja mustana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Laittaisin eteiseen kaiken mahdollisen pikkusälän säilytyspaikaksi. Väreiksi musta ja valkoinen. T. Teija P

  VastaaPoista
 23. Vau! Mustaa ja valkoista! Syklaamia jaa.. Ihania värejä.. Kyllä menis jääkaapin oveen. Sakset ja kynät on aina hukassa.. Tekosyyt läksyjen tekemättä jättämiseen loppuis siihen :))
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Niin tarpeellinen ja vastaus säilytyspulmaan, eli laittaisin purkkeihin uimahalli -ja kirjastokortit sekä avaimet. Työhuoneessakin kiinnittäisin purkit metalliseen ilmoitustauluun ja sisälle kyniä. Valkoiset ja mustat sopivimmat.

  VastaaPoista
 25. Onpas tosi kivoja ja kekseliäitä ratkaisuja!! Jääkaapin oveen voisin laittaa kyniä ostolistan tekemisen helpottamiseksi, kylppäriin pesukoneenseen voisi kiinnittää pari lapsille ja siellä voisi säilyttää mitä milloinkin lapsen mieleen juolahtaa :) Väreistä valkoinen ja musta miellyttää minua eniten :)

  VastaaPoista
 26. Jos tosiaan jääkaapin ovessa pysyvät niin siihen :) valkoinen ja harmaa ovat kivoja!

  VastaaPoista
 27. Yrttiruukkuina varmaan menisivät ja kylppäriin/eteiseen tarvittaisiin säilytystilaa pikkutavaroille, oisivat todella näppäriä siihen! Mutta näin ainakin alkukeväästä yrtteilystä innostuneena nämä olisivat aivan täydelliset siihen!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kynien säilömiseen ehkäpä :) Valkoiset!
  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Jääkaapin ovessa ainakin olisivat kätevät! Harmaa ja musta on suosikkeja.

  VastaaPoista
 30. Kiva idea! Varsinkin tuo vika kuva pojan huoneesta sytyttää. Itse käyttäisin näitä kynäpurkkeina työhuoneessa, magneettilistaan kiinnitettynä (taitaa saada esim. Ikeasta?). Voisin kuvitella näitä rivissä myös vessaan hammasharjoille. Valkoinen, harmaa ja musta ovat suosikkivärini näistä.

  ansamaria1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Voi näille löytyisi kyllä käyttöä. Tuo yrttiruukku jääkaapinovessa on kyllä mainio keksintö! Ompelukoneen viereen kaikelle tarpeelliselle, eteiseen avaimille, aurikolaseille, lastenhuoneeseen kynille yms.... Keltainen ja vihreä piristäisivät!!

  VastaaPoista
 32. Ompas käteviä purkkeja,pikkusälää on aina,noihin sujahtaa mukavasti:) Lempparivärit harmaa ja valkoinen.-Sanna

  VastaaPoista
 33. Voi, taisin löytää ratkaisun uuteen eteiseeni! Olen ihmetellyt et mitä keksisin pikkuravaroille kuten avaimille, kolikoille sun muulle pienelle. Vanhassa talossa on niin pieni eteinen että ei haluaisi tukkia sitä jollain säilytyslalusteella. Pärjäisin hyvin noilla purkeilla. Harmaa on ehdoton väri valko-harmaaseen eteiseeni. T. Johanna johanna.jyrkka@uef.fi

  VastaaPoista
 34. Todella hyvä idea laittaa yrttejä siihen. Niin minäkin varmaan tekisin :) Kiitos vinkistä :)

  Lempivärini olisi valkoinen :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Kaikkien pikkutavaroiden säilytykseen omiaan. :) musta ja valkoinen miellyttää silmää eniten.
  sannawashere@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Ihania! Näihin säilöisin ehdottomasti minimiehen tavarat kylpyhuoneessa! Musta, valkoinen ja harmaa ovat suosikkivärit! minnampesonen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Katselin näitä viime keväänä puutarhamessuilla ja mietin, että olispa hyvät meidän parvekkeen kaiteeseen kesällä, että varmaan jotain yrttejä tai kukkia voisin laittaa.. Mutta sopisi kyllä sisätiloihinkin. Värinä voisi olla valkoinen ja oranssi. Peipponen99( a )gmail.com

  VastaaPoista
 38. Eteiseen pikkutavaroiden säilytykseen. Tai sitten kylppäriin! Valkoinen on suosikkini :) speuhkur@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Onpas kiva arvonta! Kylppärissä on aina liikaa pikkupurnukoita ja muuta sälää levällään, joten sinne laittaisin valkoisena. myymeri@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Taitaisin laittaa kylppäriin. Tai sitten keittiöön, jossa lapset usein piirtävät ja säilyttävät kaikenlaisia askarteluvälineitä! Valkoinen on suosikkini :) Sini.Pitkanen@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 41. Kiva arvonta! Valkoinen on ehdottomasti suosikkini! Hyvä idea säilyttää yrttejä jääkaapin ovessa :) Sini.Pitkanen@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 42. Valkoinen on suosikkivärini. Laittaisin kylpyhuoneeseen hiustarvikkeille! VirtaHenna@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Ehottomasti valkoisena ja kylppäri järjestykseen! Toisaalta hyvä keksintö tuo yrttien säilytys jääkaapin ovessa!
  leena.kaasila@arkjr.fi

  VastaaPoista
 44. Mukava arvonta! Kylpyhuoneeseen laittaisin ja valkoisena.
  paivi.pitkanen5@luukku.com

  VastaaPoista
 45. Laittaisin eteiseen, siellä pitää aina saada käsistään kaikenlaista tarpeellista pikkutavaraa, minkä pitää myös olla nopsaan saatavilla kun ovesta on kiirus ulos. Suosikkiväri on musta.
  kristapasm(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Nämä saisi paikan keittiössä, missä aina kaivataan mm. kyniä! Suosikkivärini ovat musta ja tuo violetti
  pauleceb(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 47. Eteiseen pääsisivät auttamaan pikkutavaroiden säilyksessä. Suosikkiväri musta
  arskari(at)gmail.com

  VastaaPoista
 48. Eteiseen pääsis avaimille ja muille! Lempivärit... musta tai valkoinen! Remonttihiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Minä tekisin kesäksi parveekkeelle näistä pienen puutarhan. Yrttejä ja kasveja ruukkuihin. Ruukut saa kiinnitettyä suoraan kaiteeseen sekä magneettimaalilla maalattuun seinään. Vihdoinkin sain idean millä piristää tylsää parvekkeen sisustusta :)
  Väreinä valkoinen, harmaa ja musta sekä ehkä aprikoosi.
  Kaisa.tanskanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Ihana arvonta. Laittaisin näitä lastenhuoneisiin ja pieneen eteiseemme. Lämpivärit: valkoinen, harmaa ja musta.
  sanna.keskisarja@hotmail.fi

  VastaaPoista
 51. Ihan huippuidea kuin tilauksesta! Meillä on pian muutto edessä ja kova suunnittelu on käynnissä säilytysratkaisujen osalta. Käyttäisin purkkeja tyttäreni huoneessa värikynille, liiduille, ja muille askartelutarvikkeille. (jussila.elina(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 52. Nämä menisi ehdottomasti jääkaapin oveen ja säilyttäisin näissä lempiyrttejäni basilikaa ja timjamia.

  VastaaPoista
 53. Jääkaapin sivuseikka, vaikkapa kukille. Pikkutavaraakin kertyy kuten kyniä. v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!