Joululahjat kuusen alla: Kellot minulle ja hänelle

perjantai 15. joulukuuta 2017*Kaupallinen yhteistyö Brand House Finland 

Tässä kohtaa joulukuuta tuntuu, että tunnit ja päivät vilistävät, ja osa lahjoistakin on vielä hankkimatta. Olemme yleensä hankkineet miehen kanssa joululahjaksi jotain ajatonta ja hyödyllistä toisillemme tai kotiin. Tänä jouluna meidän kuusen alta löytyy lasten pakettien joukosta tyylikkäät kellot sekä minulle että miehelleni. Saimme valita kellot yhteistyössä Brand house finlandin kanssa, joka tuo Suomen markkinoille kaksi uutta kellobrändiä. Heidän edustamansa Junkers ja Zeppelin -kellot ovat tyyliltään ajattomia, ja nämä kellot tulevat meillä varmasti ahkeraan käyttöön niin arjessa kuin juhlassa. 


Junkers ja Zeppelin -brändit ovat molemmat tribuutteja saksalaiselle laadulle. Kellojen valmistaja on Point tec, jolla on jo 30 vuoden kokemus kellojen valmistamisesta. Kelloissa käytetään hyvin paljon Sveitsiläisiä ETA:n ja Sellitan automaattikoneistoja, sekä monissa on Rondan kvartsikoneisto. Meidän valintamme osuivat niin, että minun ranteeseeni päätyi Junkers-kello ja miehen käteen taas Zeppelin.
Minun kelloni on *Junkers bauhaus Lady 6073-1, ja myönnän, että sitä jo vähän sovittelin. Ihastuin tässä kellossa sen yksinkertaiseen, mutta silti hienostuneeseen ulkonäköön. Vaikka kellossa yhdistyy musta, kulta ja hopea, on se silti selkeä ja tyylikäs. Kello on helppo yhdistää erilaisten korujen kanssa, koska ei tarvitse miettiä sopiiko se kullan vai hopean kanssa, molemmat käyvät. Minun kriteerini oli kellovalintaa tehdessä se, että kello toimisi niin arjessa kuin juhlavammassakin käytössä. Mallistossa oli myös monia kauniita metallirannekkeisia kelloja, mutta lopulta miellyin eniten tähän mustarannekkeiseen ja kädessä kevyeen kelloon. Tykkään usein melko maskuliinisista kelloista, joissa on kokoa. Tuon mieheni kellon rinnalla tämä minun kelloni on silti varsin elegantti. Kaunis yksityiskohta on minusta viimeistely Svarovskin kristallein.  Tänä vuonna paketoin joululahjat samoihin sävyihin, joita kellostanikin löytyy. Lahjat peittyvät mustiin, valkoisiin ja kultaisiin papereihin, ja viimeistelen paketit samettinauhalla. Miehelle käärin pakettiin Zeppelin-kellon. 
Ensin ajattelin täysin yllättää hänet, mutta laajaa valikoimaa katsoessa päädyin siihen, että hän saa valita kellonsa itse. Kelloissa kun riittää yksityiskohtia ja ajattelin, että hänellä on itsellä parempi käsitys siitä, mitä hän kelloltaan vaatii niin teknisesti kuin visuaalisesti. Hänen valintansa on *Zeppelin 7680-2 100 Jahre -mallistosta, jonka kellotaulusta löytyy myös pienemmät taulut herätyskellolla ja ajanotolla. Tyylikäs nahkarannekkeinen valinta mieheltäni. Minusta erityisesti musta kellotaulu on upea ja kello varmasti on monikäyttöinen. Johonkin vastaavaan, ellen jopa juuri tähän, olisin itsekin päätynyt valintaa hänelle tehdessä.


 Kello lahjaideana on varma, ja saajalle mieluisa, koska se on sekä tyylikäs asuste että käytännöllinen. Kello on tietysti lahjana melko arvokas, mutta monien kaappiin jäävien turhakkeiden sijaan senhän voisi hankkia läheiselle vaikka yhdessä muiden perheenjäsenten kanssa. On kaunis ajatus, että kello sitten kulkee lahjan saajan mukana joka päivä.

TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!