American style BBQ party

maanantai 10. heinäkuuta 2017
Olen aina ajatellut, että olisipa joskus hauska järjestää grillijuhlat Amerikan tyyliin tai saada kutsu sellaisiin.
Olinkin ihan innoissani, kun puhelimeen kilahti Amerikan itsenäisyyspäivänä kutsu, jossa luki:


Happy 4th of July!

ALL AMERICAN
 BACKYARD SUMMER
 BBQ PARTY
SUN 9TH JULY AT 1-6 PM

DRESSCODE: Denim


Ystävät olivat loihtineet takapihalleen ihan mahtavat juhlat; varsinaisen mini-Amerikan herkkuineen. Maailmanpolitiikka oli aika kaukana näistä neljän lapsiperheen juhlista, mutta sanotaanko nyt niin, että jos Amerikan imago on viime aikoina Presidentti Trumpin ansiosta saanut aika pahaa osumaa, niin ystävämme tekivät kyllä parhaansa kohentaakseen sitä.

Grilli savusi, niin kuin kunnon BBQ-juhlissa kuuluu. Makeissa vartaissa oli mansikan ja pensasmustikan kaverina mitäspä muuta kuin Browniet, ja tarjolla oli muutenkin ihania amerikkalaisia herkkuja. Brita-kakku lippuineen ansaitsi todella hästägin #bakeamericagreateagain.

Lähipäivinä nimppareitaan viettävä kummityttö edusti juhlissaan söpössä denim-menossaa, ja noudatti muiden tapaan pukeutumiskoodia. Sääkin oli kuin Etelävaltioissa, kun kilistimme cola-pulloilla ja amerikan liput liehuivat.

Onnea vielä kummitytölle ja kiitos ihan mahtavista juhlista!

9 kommenttia:

 1. Ihanat tarjoilut!
  Asiasta ihan toiseen. Näin Lauran jutun teidän kodista ja inspiroiduin! En ole koskaan ollut sängynpäätyjenfani, mutta kerrankos sitä mieltään muuttaa. 😊 Mistä teidän ihana sängynpääty on?
  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä ihanat juhlat. :) Tein juuri makuuhuoneesta postauksen, eli seuraavsta postauksesta löytyy juttua sängynpäädystäkin. Kurkkaahan sieltä! :)

   Poista
 2. Ihana BBQ party postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En malttanut olla jakamatta tunnelmia näistä kesäjuhlista teillekin, niin kiavsti ystävät olivat ne järjestäneet. :)

   Poista
 3. Oih, loistavan näköiset grillibileet! Ja maukkaan näköiset tarjoilut! Mielestäni tälläiset teemajuhlat ovat todella hauskoja, varsinkin kun yleensä pienellä vaivalla saa jo hyvät koristelut aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä niin kivat kesäjuhlat. :) Se on totta, muutamalla teemaan sopivalla koristeella tulee kivasti tunnelmaa. Onhan juhlien järjestämisessä toki aina työtäkin, mutta se on niin kivaa, että sen vaivan näkee mielellään. :) Silti ihmettelen, että miten ystävät olivat saaneet vauvalta järjestettyä kaikki ihanat herkutkin. Ihania kesähetkiä! <3

   Poista
 4. Täällä toinen, joka malttamattomana odottelee tietoa teidän sängynpäädystä! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin seuraavaan postaukseen sängynpäädystä, joten sieltä voit kurkata. :) http://kuistinkautta.blogspot.fi/2017/07/makuuhuone-ryhdittyi-sangynpaadylla.html

   Poista
 5. Mainion näköistä menoa! Muutenkin mielenkiintoinen blogi, otetaan seurantaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!