LE WEEKEND

lauantai 6. toukokuuta 2017


Niin kivoja kuin juhlaviikonloput ovatkin, niin aika ihana tällainen ihan tavallinenkin viikonloppu tähän väliin. Flunssa on iskenyt meidän koko perheeseen, mutta toisaalta sekin antaa luvan ottaa rennosti. Puutarhapuuhista en taida malttaa pysyä poissa, ja varasin myös visiitin kauneushoitolaan. Saan kädet kuntoon, siitä tulee heti huolitellumpi olo. 
Kun vauvavuosi ylitti puolen välin, lupasin itselleni pitää parempaa huolta myös itsestä. Siihen tämä pieni visiitti kauneushoitolaankin liittyy. Aloin myös käydä pilatestunneilla. Pieni zen-hetki kerran viikossa tekee tietysti hyvää (näin toisella kertaa yllättävän hitaasti) palautuvalle keskivartalolle ja koko keholle, mutta ennen kaikkea mielelle.
Isompi poika on jättänyt päikkärit pois, joten tavallisissa arkipäivissä omia hetkiä ei juuri ole. Toisena niistä aamuista, kun isompi on pari tuntia kerhossa, olen silloin tällöin käynyt kahvilassa. Toki enää vauva ei hiljaa nukkuatuhise kaukalossaan, vaan syöttötuolissa hakkaa jo innoissaan pöytää leluillaan. Ihan kivaa meillä on siellä kahdestaankin, mutta jos oikeasti kaipaan rauhallisemman hetken, se toteutuu paremmin kotona, kun saan pienemmän ulos ensimmäisille unilleen.
Tänä viikonloppuna yritän erityisesti ladata akkuja ja päästä eroon tästä flunssasta, sillä ensi viikolla mies lähtee työmatkalle. Mummi ja vaari ovat onneksi luvanneet ajella tänne Espooseen avuksi.
Nyt melkein koko viikonloppu on vielä edessä, joten siitä nauttimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!