Järjestystä ja kauneutta työhuoneeseen

perjantai 28. huhtikuuta 2017


Mikä tekee työstä juhlaa, no vappu ainakin. Työstä nauttimiseen vaikuttaa itselläni innostavan työn sisällön lisäksi myös inspiroiva työtila. Työn juhlan kunniaksi ajattelinkin, että voitaisiin kääntää katse työhuoneeseen, jonne yhteistyössä Zicos homen* kanssa sain kertaheitolla niin järjestystä kuin kauneutta.On ihana, jos työpisteellä on kaikki tarvittava käden ulottuvilla. Sehän ei visuaaliselle ihmiselle kuitenkaan ihan vielä riitä. Olisi kiva, että pöytä ei olisi silti täyden kaaoksen vallassa, vaan että kaikki tilpehööri olisi vielä kaunista ja kauniisti esillä. Saan nyt tämän tavoitteen osalta huokaista, sillä Zicos toteutti tämän haaveeni. Työpöydälläni järjestystä pitää nyt kirkas viisilokeroinen säilytyslokerikko*, ja sen sisällä tyylikkäät Monograph toimistotarvikkeet*.
House Doctorin Monograph -kotitoimistotarvikesarjan tuotteet Zicosin valikoimissa nähdessäni ajattelin, että voiko näin kauniita toimistotarvikkeita ollakaan. Sopivan minimalistista, mutta silti juttua tuovia yksityiskohtia.


Sarjaan kuuluu vihkoja, kyniä, klemmareita, viivoittimia... Zicosin kotitoimistotuotteista löytyy ihan kaikkea mitä toimiva ja kaunis työpiste voi pitää sisällään. Minun säilytyslokerikkoon sain paljon tarpeellista helposti ja siististi esille. Kaikki muut lokerikon tarvikkeet ovat Zicosista paitsi teipit ja muistilappu.
Minusta näiden tarvikkeiden juttu on kauniissa sävyissä ja muodoissa. Kun esimerkiksi klemmarit ovatkin tavallisen muodon sijaan kolmioita, ja klipsi totutun värinsä sijaan messingin värinen, onkin niissä yht'äkkiä ihan erilaista tyylikkyyttä.

Meillä on työhuoneen sisustuksessa ollut aiemminkin ripauksia messingin ja kullan sävyä, ja nekin tulevat nyt jotenkin paremmin esiin, kun sama hohto toistuu myös toimistotarvikkeissa. Väitän, että tällaisilla pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys työntekoon. Onhan se nyt vain ihan eri asia mennä työpisteelle, joka on kutsuva ja houkuttaa luovuuteen.
Tästä työhuoneen virkistyneestä ilmestä ja keväästä johtuen, täällä on kaikenlaista uutta ja inspiroivaa työn alla. Kevät on mun vuodenaika, kuoriudun silloin talvikolostani. Visioin, ideoita lentelee ja inspiraatio kipinöi. Näin keväisin iskee myös aina järjestelyvimma.Blogi täytti tänä keväänä 4 vuotta!
Taisi 2013 huhtikuussakin olla luovuuden puuska, kun tuli blogi perustettua. Bloggaamiseen liittyy aikaa vievää työtä, mutta paljon iloa tuovia asioita. Tämä blogi ei olisi koskaan päässyt 4-vuotiaaksi ilman teitä lukijoita. Synttärien ja kevään kunniaksi, tällä kertaa instagramin puolella, saan ilahduttaa teitä ihan huippu ihanalla arvonnalla. Miltä kuulostaisi 100€ sisustuslahjakortti Zicos home -sisustusliikkeeseen. Jos siis sinäkin haaveilet esimerkiksi työpisteen järjestelystä, niin sillä voisi hankkia vaikka juuri näitä Monograph -toimistotarvikkeita. Zicos home -liikkeen valikoima on todella laaja, ja sieltä voi hankkia vaikka mitä ihanaa sisustukseen ja lahjaksi. Seuratkaa siis myös instassa (heidi_kuistinkautta). Huomenna kisa starttaa ja silloin sieltä löytyy tarkemmat ohjeet osallistumiseen.

Hauskaa työnjuhlaa!
*Yhteistyössä Zico´s home

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!