DIY: Ristiäiskutsu

tiistai 22. marraskuuta 2016


Tällaiset kutsut lähetimme meidän viikonlopun ristiäisvieraille pari viikkoa ennen juhlia. Tällä kertaa kutsuidea ei tullut ihan helposti. Kokeilin vähän kaikenlaista ennen kuin tämä muodostui. Kuva meidän syyshiirulaisesta oli kuitenkin kutsun kaikissa versioissa ansaitusti pääosassa. (Kuvan sävyt ovat näissä hieman vääristyneet, mutta edellisessä postauksessahan sama Laura Schneiderin ottama kuva on oikeissa sävyissään.) Erilaisten kokeilujen jälkeen kutsukortista tuli lopulta hyvin yksinkertainen. 



Teksit tulostettiin sisälle kuultopaperille. Ylös valikoitui suloinen runo syysvauvasta, jonka toinen kummitäti oli kirjoittanut hänen korttiinsa, kun he kävivät katsomassa kummipoikaansa ihan ensimmäisen kerran. Harmaaseen satiininauhaan pujotin kutsu-tekstin. Rusetin sijaan vain solmin päät rennosti solmuun.
Tein ennen lähes kaikki kortit itse, mutta nykyisin tuntuu, että aika ei siihen riitä. Kauniita kortteja on toki valmiinakin, mutta näitä tehdessä taas muistin, miten rentouttavaa puuhaa tällainen näpertely onkaan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!