Baby shower -kutsu ja vaippakakku ystävälle

sunnuntai 22. marraskuuta 2015Rakas ystäväni on viimeisillään raskaana, ja sain järjestää hänelle vauvakutsut, ja niitä juhlittiin meillä viikonloppuna. Minähän rakastan juhlien järjestämistä, joten olin tietysti heti aivan innoissani, että pääsen suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlat. Tässä elämäntilanteessa en silti olisi saanut juhlia mitenkään yksin aikaiseksi, siksi oli kiva, että tarjoilut järjestettiin yhdessä nyyttärihengessä.
Olen siis viime aikoina saanut pitkästä aikaa vapauttaa askartelijan itsessäni, kun olen näperrellyt näitä juhlia varten.  Tyylikäs mama ansaitsi tyylikkäät mustavalkoiset juhlat, unohtamatta tietenkään ripausta haaleaa vaaleanpunaista söpöilyä.
Juhlat eivät olleet yllätysjuhlat, mutta halusin silti, että tuleva äiti saa kutsun perinteisenä postina.
Pian syntyvän vauvan vanhemmat rakastavat matkustamista, ja erityisesti Italiaa. Eiköhän vauvakin pääse jo kesällä ensimmäiselle Italian matkalleen. Nappasin siis kutsuun ja lahjaan Italia-henkeä. Toki pakko heti sanoa, että minun italian kielen taitoni oli google translaterin varassa, joten pikku mokakin kävi. Tyttövauva, kun onkin italiaksi bambina eikä bambino. Poikavauva kuitenkin on ilmeisesti `neonato`, joten kutsussa taitaa lukea `tervetuloa pikkuinen lapsi`. No lukee mitä lukee, ei se kai niin tarkkaa ole. Tärkeintä, että tuleva äiti ymmärsi kuitenkin ajatuksen, ja hänen mielestään tämä teksti sopi ihan hyvin, kun eihän vauvan sukupuolesta voi etukäteen olla ihan 100% varma.
Vaippakakkua en ole aiemmin tehnyt, mutta halusin nyt kokeilla. Mielessäni oli hörselön sijaan yksinkertainen versio. Monissa vaippakakuissa vaipat laitetaan kuminauhalla yksittäin rullalle, kiinnitetään sitten yhteen ja kakku koristellaan erilaisilla vauvantarvikkeilla. Tässä versiossa vaipat laitettiin kehälle pahvisylinterien sisään, ja koristelussakin vedin hillittyä linjaa. Kakun kruunasi vain klassikkolelu Sophie la cirafe, joka seisoo talouspaperisullassa vaippojen keskellä.  

Itse juhliin palaan vielä myöhemmin. 

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun järjestit Mariannelle kauniit juhlat -ikuinen muisto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omatkin vauvajuhlat ovat niin kivana muistona, että halusin ehdottomasti, että Mariannekin saa juhlat. Tämä jos jokin on juhlimisen arvoinen asia. :)

   Poista
 2. No olet kyllä kaiken muun kiireen keskellä tehnyt ihania juttuja tulevalle äidille!

  ~Riikka~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Tämä oli hyvä tekosyy päästä vähän askartelemaan. :)

   Poista
 3. Kiitos rakas ystävä ❤️ Juhlat olivat täydelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua muru ❤️ Oli ihana juhlia sun ja vauvan kunniaksi. Jännitän jo ihan koska vauva syntyy. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!