Sisustushuomiota olohuoneelle

keskiviikko 18. marraskuuta 2015Suurin osa sisustusajatuksistani suuntautuu talon sisustussuunnitelmiin ja -ratkaisuihin, ja sisustusmotivaatio tämän väliaikaisen kodin suhteen ei ole ollut mitenkään huipussaan. Yleensä olen ruvennut fiilistelemään jouluakin ihan viimeistään marraskuun alussa, mutta tänä vuonna joulufiilis on vasta heräilemässä. Täytyy ehkä jatkaa joulukalenteria, koska joulun jälkeen meillä odotus vain jatkuu, kunnes muuttopäivä jossain vaiheessa koittaa. Päätin tässä joku päivä antaa tälle väliaikaisen kodin olohuoneellekin vähän sisustushuomiotani, että se ei ihan tulisi mustasukkaiseksi.


Sain nuo kauniin harmaat tyynyt * yhteistyössä HALI:sta, ja ajattelin ensin säästää ne tulevaan taloon. Näin nimittäin nämä tyynyt heti mielessäni tulevassa talossa takan edessä. Varsinkin toinen on sen verran iso, että sitä voisi hyvin käyttää myös tarvittaessa lattiatyynynä. Otin tyynyt kuitenkin esille jo nyt väliaikaisen kodin olohuoneeseen. Nuo Plus Finen tyynyt olisivat voineet olla sohvalla ihan pelkästäänkin, mutta kokeilin yhdistaa ne sohvalla jo ennestään olleisiin tyynyihin. Olen edelleen ihastunut myös tuohon Chhatwall & Jonssonin mustavalkoiseen tyynyyn. Se sopii minusta hyvin näiden harmaiden tyynyjen kanssa ja kokonaisuuteen tuli näin vähän kontrastia.
HALI:ssa on alkanut joulu, ja liike on ainakin näiden jouluisten kuvien perusteella kauniissa juhla-asussa. Veikkaan, että siellä jos jossain joulutunnelmaa riittää, joten aion itsekin ehtiä käymään siellä tällä viikolla. Valikoima on nyt varmasti parhaimmillaan esimerkiksi joululahjahankintoja ajatellen.Kukkakaupassa yritin valita olkkariin jotain jouluista, mutta koska mielessäni olleita valkoisia amarylliksiä ei lähikukkakaupassa leikkokukkina ollut, niin lopulta päädyin näihin suuriin samppanjan värisiin ruusuihin. Ruusut sopivat aina, ja joulufiilikseni kasvaessa asetelmaan voisi kyllä sopia myös sypressi.


Sivupöytä on edelleen se ainut paikka mihin sisustusasetelmiani voin laittaa. Pikkumies kiipeilee joka paikkaan, ja tällä viikolla hän on tehnyt myös lyijykynätaidettaan seiniin. Onneksi ei sentään kuulakärkikynätaidetta. On lähes ihme, että jostain syystä pikkumies ymmärtää (ainakin yleensä), että tämä yksi sisustusalttari äidillä on oltava, ja siihen ei saa koskea.
Tuliaisiksi tuomieni tuoksukynttilöiden piti pysyä odottamassa uutta kotia, mutta siihenhän ne pöydälle nyt kuitenkin päätyivät. Liekkiä en näihin kynttilöihin kyllä vielä tässä kodissa aio sytyttää, sen verran lupaan itseäni hillitä. Jo Malonen kynttilässä on onneksi kansi ja Diptyquen kynttilän laitoin kuvun alle, niin niiden tuoksu säilyy. Lasisen kuvun olen muuten myös hankkinut joskus HALI:sta. Se on kätevä, koska tykkään pitää montaa tuoksukynttilää esillä, mutta tuoksua en välttämättä halua kaikista yhtä aikaa. Näitä Balmuirin kynttilöitähän saa nykyisin myös HALI:sta. Jos noita kahta kynttilää olen vielä halunnut säästää, niin Balmuirin kynttilässä on sen sijaan palanut liekki ahkerasti koko syksyn.
Kynttilät on aina varma keino luoda tunnelmaa. Ehkä sitä voisi viritellä paperitähdetkin ikkunoihin, niin eiköhän se joulutunnelma löydä tänä vuonna tänne väliaikaiseen kotiinkin.

*Yhteistyö

2 kommenttia:

 1. Kauniita juttuja -ja käyvät niin hyvin myös uuteen kotiinne <3
  Ihanaa kun pikkumies antaa äidin alttarin olla rauhassa :)
  Mukavaa viikonloppua koko perheelle ja halauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taloa on pakko odottaa, mutta onneksi pienempiä sistusjuttuja voi vähän sovitella tännekin. :) Pikkumies se on kovempi sisustaja kuin minä, siirteli tännänkin lelukoriaan sen näköisenä, että tässä olisi paljon parempi paikka. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!