TALLINNA: NORR11

tiistai 18. elokuuta 2015

Lähdimme toissa viikonloppuna päiväksi Tallinnaan. Tontilla kuivuivat silloin lattiavalut, joten kerrankin tarjoutui raksasta vapaapäivä. Mies suuntasi paikalliseen rautakauppaan pojan kanssa, koska esimerkiksi maalit maksavat lahden takana lähes puolet siitä mitä täällä. 
Minä pääsin sillä välin omille teilleni keskustaan. Tarkoitukseni oli käydä parissa paikassa, jotka olin jo viime Tallinnan matkalla merkinnyt karttaan, mutta en silloin ehtinyt niissä käydä. Niistä tässä nyt esittelyssä Norr11. Edelliseen Tallinnan matkaan liittyen postaukset löytyvät Tallinna tunnisteen alta.  Norr11 on tanskalais-saksalaisena yhteistyönä perustettu huonekaluja sekä sisustus- ja kodinesineitä myyvä designmerkki. Norr11 merkillä on Euroopassa kuusi Showroomia: Kööpenhaminassa, Berliinissä, Lontoossa, Reikjavikissa ja Talinnassa. Showroomia on kuulemma harkittu myös Suomeen. Toivottaisin sen ilolla tervetulleeksi. 
Showroomien idea on, että niissä pääsee näkemään ja kokemaan nettikaupan valikoimaa. Ostokset tehdään silti nettikaupan kautta, ja toimitus on ilmainen. Pienempiä sisustusesineitä pystyy silti ostamaan myös showroomilta. 
Tuotteissa on vaikutteita niin Bauhaus- kuin skandinaavisestakin tyylistä. Kokonaisuus on todella kiinnostava yhdistelmä, koska myös vaikutteita Kaakkois-Aasiasta voi havaita.
 Huonekalujen ja sisustusesineiden lisäksi Tallinnan showroom toimii samalla myös galleriana, sillä seinillä on esillä ja myynnissä Virolaisten taiteilijoiden töitä. Tallinnan liikkeen erityisyys on myös valikoima Tachen kirjoja.Menin sitten showroomilla rakastumaan toiseen mieheen. Pääsin hänen kanssaan jopa yhteiskuvaan (klik) ;) The man chaise longue konjakin ruskeana oli nimittäin rakkautta heti ensi silmäyksellä. Olen visioinut työhuoneen ison ikkunan eteen juuri tällaista lepo- ja lukupaikkaa. Siitä voisi katsella tontin takaa nousevaa lähes pystysuoraa kalliota. Tästä olisi myös daybed malli, mutta selkänojan kanssa se on ehkä kuitenkin vielä mukavampi. Värivaihtoehtona olisi myös musta, mutta juuri tuo konjakin ruskea on minusta niin kaunis. Tälle olisi siis ihan täydellinen paikka talossa. Katsotaan nyt, kun siihen kuitenkin on vielä aika lailla matkaa, että koitaa se päivä, kun taloon voi oikeasti kantaa huonekalut sisään. Tuleepa ainakin testattua kestääkö tämä etärakkaus. ;) 


Kunhan oikeasti olemme talon kanssa siinä vaiheessa, niin Norr11 valikoimissa olisi kyllä The Manin lisäksi muitakin kauniita huonekaluja ja valaisimia. En tiedä miten sana tästä liikkeestä ei aiemmin ole kantautunut korviini. Onko Norr11 teille tuttu jo ennestään?

Lopuksi vielä hyviä uutisia teille muillekin, jotka ihastuitte valikoimaan: Sain Showroomilta teillekin jaettavaksi alennuskoodin, jolla saa Norr11 nettikaupasta  10% alennuksen vuoden loppuun saakka. Ostoksia tehdessä klikkailkaa siis koodi: TLLSHOP , ja Suomeen (kuten muuallekin Eurooppaan) on siis ILMAINEN TOIMITUS.

*Yhteistyö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!