Kesäkuulumisia ja helppo "kesäkakku"

maanantai 28. heinäkuuta 2014
Täällä on lomailtu ja reissattu, niin että blogissakin on ollut pari viikkoa hiljaista. Ensin lomailimme ihan kotosalla. Pergola on valmistunut, joten siellä on syöty ja kahviteltu jo useita kertoja. Lomalla leikimme vähän turistia kotikaupungissa, koska Helsingissä riittää "olis kiva käydä" -paikkoja. Reissasimme myös Jyväskylään ystävien luo ja kävimme siellä asuntomessuilla. Jyväskylästä jatkoimme suoraan Pohjanmaalle sukulaisten luo. Pohjanmaalla juhlittiin veljentytön ristiäisiä, ja meillä oli kunnia olla kummeina suloiselle neidille. Nyt meillä on 5 kummilasta.
Viime viikon alussa miehen piti palata töihin, mutta me päätimme jäädä pikkumiehen kanssa vielä muutamaksi päiväksi Pohjanmaalle mummolaan.
 Kaiken reissaamisen jälkeen oli ihana tulla viikonlopuksi kotiin. Toki äitini kivitalon ihana viileys oli luxusta verrattuna tähän kuumuuteen. Pikkumies raukka ei oikein saa nukuttua tässä kuumuudessa.
Helteen lisäksi kotona odotti ennen reissua tilattu MacBook Air.  Blogi saattaa siis päivittyä vielä vähän harvakseltaan, koska tämä tekniikan ihmelapsi ei ihan vielä ole sisäistänyt tätä mac-logiikkaa.  Vanha koneeni oli kuitenkin vielä haastellisempi kaveri, sillä se esimerksi piti joka 10min käytön jälkeen sulkea ja avata uudelleen. Kamera on lomaillessakin räpsynyt, joten postauksia satelee sitten vähän jälkijunassa.
Tälläiset kesäherkut kuvailin teille joku päivä. Pirkan tuulihatut on jo useana kesänä olleet meidän kesäherkkua. Tämä on helppoakin helpompi tarjottava vaikka yllätysvieraille. Kakkulautaselle hetken huoneenlämmössä sulaneet tuulihatut, joukkoon mansikoita, vähän mintunlehtiä ja päälle tomusokeria, ja "kesäkakku" tuli "leivottua". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!