4kk

torstai 10. heinäkuuta 2014


Ajatella, että tuo meidän vaippapeppu täytti tällä viikolla jo 4kk. Lääkärintarkastuksessa mitoiksi saatiin 61cm ja 5880g. Pikkuinen hän on, mutta tasaisesti kasvaa omilla käyrillään. Täysimetyksellä pärjättäisiin hyvin, mutta pikkuisen on hitaan vatsan takia tällä viikolla jo luumusosetta maisteltu. Kyllä kai niistä parista lusikallisesta jotain vatsaankin meni. Yritystä on kääntyä, ja kyljellä asti on keikuttu jo jonkin aikaa. Muutaman viikon on myös tartuttu leluihin, ja ne alkavat löytää myös suuhun. Tutti tai pullo herralle ei edellenkään kelpaa, mutta nyrkkejä imetään kyllä, niin että kuola vaan valuu. Vieläköhän olisi toivoa, että hän yhtäkkiä keksisi mitä sille tutille kuuluu tehdä. Suurin osa ihmisistä on sitä mieltä, että poika on isänsä näköinen. Me ollaan niin nautittu, kun iskäkin on lomalla. Aamut on parhaita, kun kenelläkään ei ole mihinkään kiire, ja voidaan hetki pötkötellä ennen kuin lähdetään päivän seikkailuihin. Puheen tulvassa pikkumies sen sijaan on tullut äitiinsä. Jokeltelua tulee sellaisella antaumuksella, että sillä käytiin jo puhelinkeskusteluakin mumman kanssa. Ihanaa, kun hänen persoonansa alkaa näkyä enemmän, ja vuorovaikutus lisääntyy koko ajan. Pohjanmaalla opetetaan, että omaansa ei saa kehua, mutta sanonpa nyt vaan, että on tuo ihan huippu tuo meidän Jäbä Leisson. 

4 kommenttia:

 1. On niiden kehitystä vaan ihana seurata :) Meillä täytetään huomenna 2kk ja tuntuu, että kokoajan tulee uusia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehitys on niin huimaa. Mietin tässä juuri yksi päivä, että eihän aikuisen ihmisen elämässä tapahdu juuri mitään kehitystä kuukaudessa (tai edes useammassa), ja nuo pikkuiset muuttuu joka päivä. Onnea teille 2kk johdosta!

   Poista
 2. Voi miten pieni bebe <3 täällä mietitään koko ajan, että minne se pieni vauva katosi, se kun oli meillä vain muutaman viikon ja tilalle tuli jo "iso" poika. :) Ensi viikolla jännätään 5kk neuvolassa kuinka lähelle päästään 10 kiloa... ja ryömitäänkö jo siinä vaiheessa. On se jännä miten bebet kasvaa niin omissa mitoissaan jokainen ja silti niin täydellisesti ja ihanasti kaikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä meidän ennenaikaisena syntyneeellä kirpulla on vähän kirittävää, mutta perässä tullaan :) Teidän poika on kyllä jo hieno iso mies. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!