Masu ja jännitys kasvaa...

perjantai 28. helmikuuta 2014


Enää kuukausi laskettuun aikaan. Vitsi miten jännittävää!
 Tämä kuva pallomasusta on otettu itseasiassa jo viikko sitten, joten kokoa on tullut tuon jälkeenkin. Ai, että tätä pikkuista jo niin odotetaan maailmaan.
Raskaus on edennyt niin hyvin ja normaalisti, että vähän jopa ihmetyttää, kun huomioi lapsen hassut vanhemmat. Kyllähän sitä näillä viikoilla toki alkaa jo olla kaikkea muuta kuin sulavan ketterä pikku kremppoineen, mutta se kuuluu asiaan. Yöunet alkaa olla varsin katkonaisia, kun pyörin kaiket yöt parempaa asentoa etsien, ravaan vessassa tai huutava nälkä iskee viimeistään aamuyöstä. Harjoitussupistuksiakin alkaa olla, joten pakko kai se on uskoa, että H-hetki lähestyy. Olen aikoinaan pelännyt synnytystä, mutta kummasti siihenkin ajatukseen tässä raskauden aikana kasvaa. Luulen, että muutama viikko vielä, ja olen ihan todella valmis siihenkin puuhaan. 
Mammaloma on tähän asti sujunut ilman kyllästymistä, kun on ollut kaikkea pikku puuhaa. Alkuviikosta äitini oli meille, ja oli mukava, kun oli seuraa. Kävimme vähän kaupungilla shoppailemassa, kyläilimme ja ihan vain hössötimme vauvajuttuja. Hän toi tullessaan vaikka mitä ihanaa vauvaperheelle tarpeellista. Mies sai synttärilahjaksi itkuhälyttimen ja minä rintapumpun. Vauvalle mumma oli tietysti sortunut shoppailemaan ihania vaatteita. Suloisin oli kuitenkin villatakki, jonka hän oli toiveeni mukaan kutonut. Housuja hän kutoi meillä ollessaan, mutta ne eivät ihan vielä tulleet valmiiksi. Posti kuitenkin tuo kuulemma nekin ihan pian. Asu tulee varasti näkymään sitten täälläkin.
 Viikonloppuksi on luvassa kaikkea kivaa. Ystäväni pitävät huomenna minulle ja masussa kasvavalle pikkuprinssille vauvajuhlat. Vauvajuhlien ansiosta saamme myös kummipojan perheinneen yökylään. Jännittävää ohjelmaa on luvassa heti tähän viikonlopun alkuunkin, sillä nyt lähdemme tutustumaan kätilöopistolle, jännää!
Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!