Vuosi 2013 kuvina ja muistoina

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vuosi 2014 on jo vauhdissa, mutta halusin tiivistää vielä vanhan vuoden hetkiä yhteen. Blogihan sai alkunsa vasta keväällä, joten sen ensimmäinen vuosi on vielä oikeastaan kesken. Kuvaaminen kuitenkin lisääntyi huomattavasti blogin myötä, ja on ollut hauska huomata miten monia hetkiä ja muistoja tänne on jo tallentunut. Muistelin koko vuotta selailemalla myös menneen vuoden kalenteria, ja muitakin vuoden aikana räpsittyjä kuvia. Suurin osa kollaasien kuvista on peräisin blogista. Kaikkiin vuonna 2013 julkaistuihin postauksiin pääsee esimerkikisi blogiarkiston kautta. 

Koti & Sisustaminen


Olemme asuneet tässä kodissa nyt 1,5 vuotta. Koti on tärkein paikka maailmassa. Kodin ei tarvitse olla muuttumaton, vaan se saa elää ja muuttua muun elämän mukana. Remonttihulluus ja sistusfriikkeys pitävät huolen, että aina on meneillään jotain. Kierrätin teitä lukijoita esimerkiksi huone huoneelta läpi meidän kodin.

DIY & Kortit


Vuoden aikana on tullut näperreltyä kaikkea pientä. Erityisesti kortteja syntyi pitkin vuotta. Käsityövimma iskee aina syksyisin, ja silloin on pakko kaivaa langat ja puikot esiin. Itsetekeminen liittyy minulla vahvasti myös joulun aikaan.

Matkustaminen


Vuoteen 2013 mahtui monta matkaa. Vuosi alkoi tyynenmeren tyrskyjä ja reggaetta kuunnellen, beach partyissä ison nuotion äärellä. Uuden vuoden vaihtumista Gambiassa en varmasti unohda koskaan.
Meillä on mieheni kanssa vain muutama päivä ikäeroa, joten juhlimme synttäreitä aina yhdessä. Kun molemmilla kilahti 30 täyteen, lähdimme hiihtolomalla sukulaisilta lahjaksi saadulle matkalle Tukholmaan. Saksaan lähdin miehen työmatkalle mukaan vähän extempore. Miehen ollessa töissä kiertelin Stuttgartissa ja Rudersbergin pikkukaupungissa. Viikonloppuna suuntasimme Rennerodiin, jossa suomalaiset ystävämme vielä kesällä asuivat. 
Odotetun Ranskan matkan vuoro tuli kesäkuussa. Suuntasimme ystävien kanssa ensin Champagnen alueelle ja sitten Pariisiin.
 Elokuussa pääsin vielä äitini ja tätini kanssa naisten matkalle Italiaan. Helteisestä Roomasta nautimme kaikin aistein. 
Gambian ja Tukholman matkojen aikaan blogi ei vielä ollut pystyssä, mutta Saksan, Ranskan ja Italian matkoista olettekin täällä saaneet lukea.

Kukat & Puutarha


Tässä kodissa ensimmäinen kesä meni remontin kanssa, mutta 2013 kesällä oltiin ahkerasti myös puutarhan kimpussa. Kukat ovat piristäneet vuoden aikana usein myös sisätiloissa.

Arkea ja Juhlaa


Vuoteen 2013 on mahtunut niin arkea kuin juhlaa. Tammikuun lopussa täytin 30, ja sitä ennen tuskailin kolmenkympinkriisin kanssa. Isot kelat pyörivät: Olenko saanut mitään aikaiseksi? Olenko tehnyt oikeita valintoja, vai onko kohtalo sittenkin vain heitellyt? Näin jälkeen päin ajateltuna, olin juuri siinä missä pitikin. Kriiseily loppui aikalailla siihen päivään, kun 30 kilahti mittariin. Päätin keskittyä asioihin, jotka tuovat minulle iloa ja joista nautin. Yksi näistä asioista oli perustaa tämä Kuistin Kautta -blogi. Blogin perustaminen on tuonut paljon iloa ja pieniä yllätyksiäkin tullessaan. Kerroin teille esimerkiksi lehtikuvauksista kodissamme, jonka lopputulosta täytyy malttaa edellen odotella tulevaan kesään. Minulle vuoden ihmeellisin asia on ehdottomasti ollut kasvava masuni, jonka paljastin teillekin marraskuussa. Vuodesta 2014 tulee sen myötä varmasti hyvin erilainen. Elämä täyttyy aivan uusilla ja ihmeellisillä asioilla.
 Antaa elämän yllättää myös vuonna 2014.

Onnellista alkanutta vuotta 2014 teille kaikille, 
mukavaa että olette mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!