Inspiraatiota vauvanhuoneen sisustukseen

maanantai 6. tammikuuta 2014


Vauvanhuoneen sisustushaaveet ovat pyörineet jo pitkään mielessäni. Kuvat lähteineen löytyvät Pinterstin Kids room -kansiostani, jonne olen koonnut lastenhuoneinspiraatiota.
Huoneen värimaailma tulee olemaan hyvin samanlainen kuin kodissamme muutenkin; valkoista, harmaata ja ripauksia mustaa.
 Huoneen päätyseinälle pitäisi tehdä jotain. En ole mikään suuri tapettien ystävä, mutta lapsenhuoneen seinälle voisin sellaista harkita. Tapetti saisi kuitenkin olla hillitty. Pari kivaa mallia olen löytänyt; Ferm Livingin harlequin -tapetti, Tapiovaarojen 1958 vuonna suunnittelema "2+3" tai Färg & Formin pilvikuvio (josta jo täällä kirjoittelin). En kuitenkaan halua huoneeseen liikaa kuvioita. Todennäköisesti maalaamme seinän samalla harmaan sävyllä kuin makuuhuoneessakin, ja päädyn kuvioihin vain tekstiileissä, joita on helpompi vaihtaa.
Haaveilen myös pienestä hyllystä huoneen seinällä, johon saisi esille muutamia leluja. Olisi myös kiva, jos hyllyn alla olisi pieniä koukkuja tai tanko, niin että siihen saisi roikkumaan muutaman suloisen vaatteen.
Vauva nukkuu ensin makuuhuoneessamme korisängyssä, joka on kulkenut suvussamme. Omaan huoneeseen hän saa muunneltavan pinna/pikkusängyn, jota mies on jo ryhtynyt tekemään. Vauvansängyistä on jossain vaiheessa luvassa erillistä postausta. Vanha suvun pulpetti odottelee myös maalla, mutta se muuttaa huoneeseen ehkä vähän myöhemmin.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!