Lastenhuoneen uudistus: Juniorisänky

maanantai 27. helmikuuta 2017


Eilen kurkattiin pojan huoneen uudistusta säilytyskalusteen ja pikkukeittiön osalta. Huonekalujen osalta hankittavaksi tuli myös uusi sänky, kun vanha sänky periytyi nyt pikkuveljelle. Tällä kertaa iskä ei ehtinyt verstashommiin, ja uusi sänky hankittiin valmiina.



Valitsimme huoneeseen sohvamallisen Bopita Tom -juniorisängyn. Jotkut hankkivat tässä kohtaa jo heti suoraa ison sängyn, mutta meidän poika on niin pienikokoinen, että hän olisi seilannut isossa sängyssä kuin valtameressä. Ensimmäisen yön jälkeen totesimme, että poika pyörii tässäkin sängyssä vielä niin paljon, että turvalaita on vielä hankittava. Sängyn alle olisi satavilla lelulaatikko/kaveripeti, mutta sellaiselle meillä ei vielä ole käyttöä, kun säilytystilaakin on nyt ihan riittävästi.


Kun huoneeseen on tullut isompia kalusteita, tiipiin paikkaa piti vähän hakea. Tässä huoneessa on hyvin lattiatilaa ja tiipii mahtuu onneksi ikkunoiden eteen sängyn ja säilytysjärjestelmän väliin. Tarvittaessa sen voi myös nostaa välillä kokonaan sivuun, jos muut leikit tarvitsevat paljon tilaa. Huoneen asukas viettää ensi kuussa 3-vuotissynttäreitään, ja sitten huone ja muukin koti täyttyykin pienistä ja isommista vieraista. Täällä on pojan kanssa jo synttäreitä suunniteltukin, joten niistä sitten lisää maaliskuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!