Vaatehuoneen sisustusvinkkejä videolla ja lehtijutun kuvia

tiistai 27. marraskuuta 2018


Muistattekin ehkä, kun aiemmin syksyllä kerroin lehtijutusta, jossa esiteltiin mun vaatehuone. Silloin kertoessani jutusta käytin vielä itse ottamiani kuvia, mutta nyt, saan jakaa näitä varsinaisia lehtijutun kuvia teille täällä blogissakin. Itse asiassa mukana on myös sellaisia kuvia, jotka eivät päätyneet juttuun. Lopussa on myös linkki videoon, josta mainistin myös Sisustuspodin 4. jaksossa, kun meillä Giseldan kanssa oli aiheena Koti sisustuslehdessä. Video julkaistiin aika paljon myöhemmin kuin lehti, ja löysin sen itsekin netistä vasta tässä aika lähiaikoina.





Ennen kuin uskalsin klikata videon auki mietin hetken, että kaikkeenpa sitä tulee suostuttua. Jos teatteriopettajana aina oppilaitani haastan esiintymisessä heittäytymiseen, niin tässäpä jouduin/pääsin itse improvisoimaan. Video siis tehtiin aika ex tempore kuvausten lopuksi toimittaja Irene Naakan ja kuvaaja Riitta Heiskasen kanssa lehtijutun kuvaamisen yhteydessä.  Enkä nähnyt lopputulosta etukäteen. Minusta videosta tuli ihan hauska, vaikka vähän kriittisellä silmällä katson itseäni videolla.  Onneksi nuo ylimääräiset kilot on sentään syksyn aikan karistettu pois, ja jos on katsonut aikoinaan kaikki T.i.l.a. -ohjelman jaksot, niin onko ihme jos Marianne Sundellin maneereja on vähän tarttunut. ;D





En ehtinyt etukäteen ottaa paineita videon tekemisestä, koska ehdotus tuli niin yllättäen ja tekemiseen tartuttiin melkeinpä saman tien. Siinä hetkessä kuvaajan kanssa mietin vinkit, joita videolla annan, ja sitten jo kuvattiinkin. Esiintyminen on siis minulle toki tuttua, mutta videoita en ole aiemmin tehnyt, mutta sehän oli itseasisssa todella kivaa. Voisin hyvin tehdä videoita enemmänkin, jos tekniikka olisi hallussa tai aikaa sen haltuunottamiseen. Ehkä tämä video jää tällaiseksi ainutkertaiseksi tapaukseksi.
Suomalaiset kotiunelmat lehdessä olleen jutun ja näiden kuvien lisäksi
kurkaa siis videolta minun vinkit vaatehuoneen sisustamiseen:
Heidin vinkkejä kauniiseen vaatehuoneeseen


Kuvat: Riitta Heiskanen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!