SKOOL! Hauskalle vapulle!

maanantai 30. huhtikuuta 2018


Täällä vietetään pitkää viikonloppua, kiitos vapun. Näissä kuvissa juhlitaan kuitenkin viime vuoden vappua ystävien luona, kummityttömme kotona. Nämä kuvat  tulivat vähän aikaa sitten vastaan, ja koska niistä tuli heti niin kiva vappufiilis, niin ajattelin toivottaa teille hauskaa vappua näiden myötä.


Viime vuonna sekä kummityttö että meidän pienempi olivat vasta ihan vauvoja. Kahden vauvaperheen juhlat juhlittiin silloin varsin rauhallisesti kotioloissa, mutta silti hilpeissä kevättunnelmissa. Pyytäisin erityisesti huomioimaan "stylet" vappuhatut, jotka tätä tilaisuutta varten hankittiin. Siinä missä me aikuiset revimme huumoria näistä pahvitötteröistä, niin perheen pienimmät repivät niitä ihan kirjaimellisesti. Ehkä he ajattelivat varmistaa, että näistä hatuista ei vain tulee perinnettä, niin että vielä teininäkin nuhjuisia pahvihattuja asetellaan heidän päihinsä muistellen miten söpöjä he vauvoina ja lapsina olivat ne päässään.
Tänä vuonna vappua juhlitaan niin ikään rennosti kaveriden ja ystävien kanssa. Lauantaina olin viettämässä tyttöjen iltaa naapurin naisten kanssa, ja huomiselle vappupäivälle olemme saaneet brunssikutsun ystävien tuparisynttäreille.
 Viime vuonna veimme itsetehtyä simaa vappuviemisiksi, kummitytöllekin oman pienen pullon. Tämän vuoden siman kanssa jännitettiin, että ehtiikö rusinat nousta pintaan ja juoma valmistua, mutta tänään sitä jo päästiin maistamaan. Pinkki samppanja kuuluu myös aina vappuun ja sitä kilistellään taas tänäkin vuonna.
 Ystäväni oli tehnyt kuplivan vappukattauksen inspiraationa juurikin pinkki samppanja. Serpentiinin ei tarvitse olla kaiken kirjavaa. Musta serpentiini on omakin suosikkini vappuisin, ja siitä kummityttömme äiti oli sitonut myös kivat rusetit laseihin.
Rennot vappuherkut koottiin yhdessä. Ainakin hodareita oli tarjolla, ja muistan, että me taidettiin tuoda pöytään myös perunasalaatti, jota me aina tehdään samalla reseptillä tässä vapun aikaan.

Tänään vasta ehdittiin kunnolla siivota ja asioillakin juostiin, mutta nyt kun koti on siivottu ja asiat hoidettu, voisi poikien unien jälkeen nostaa maljan ja käydä ottamassa ylioppilaslakin esiin huomista varten.
SKOOL! Hauskalle vapulle!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköistä. 😍 Ja kyllä, serpentiinin ei tarvitse olla kaiken kirjavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin. Välitän terveiset ystävlleni, että tykkäsit, ellei hän jo ole niitä täältä huomannutkin. :) Jo joo, tyylilleen uskollinen voi olla jopa vappuna ja tietysti serpentiiniä myöden. ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!