SUDIO designkuulokkeet

perjantai 11. elokuuta 2017Sudio -designkuulokkeet ovat vilahdelleet monen bloggaajan ja instaajan korvilla. Omani sain yhteistyön merkeissä keväällä, ja ne ovat kulkeneet mukanani monissa kesän hetkissä.
 Tämän kesän myötä Valkoiset Regent-kuulokkeet* assosioituvatkin itselläni erityisesti omaan aikaan, kun olen voinut uppoutua ihan rauhassa johonkin tekemiseen tai vain hetkeen; pyöräretket musat korvilla, auringossa rentoilu terassilla, laiturin nokassa vietetyt hetket... Odotan silti jo myös syksyisiäkin hetkiä, kun sateisena sunnuntaina voin käpertyä sohvalle teekupin kanssa takkatulen äärellä ja laittaa soimaan jotain pehmeää.
Regent-kuulokkeet ovat käytössä ihanan helpot, koska ovat siis lagattomat ja toimivat kätevästi bluetoothilla. Kuulokkeiden kantama on 10m, joten yhteys ei katkeile vaikka kotona liikuu huoneesta toiseen. Yksi lapsuusmuistoni on rätisevästä radiosta soiva iskelmä. Lämmin muisto, mutta silti ei ihme, että iskelmä ei uppoa edelleenkään. Näillä kuulokkeilla musiikin äänenlaatu on studiotasoinen elämys. Akku kestää 24h, eli näitä kuulokkeita ei tarvitse joka lenkin jälkeen olla lataamassa.
Laadukkaan äänentoiston lisäksi näiden kuulokkeiden toinen puoli on niiden viimeistelty design. Regent- kuulokkeet ovat tyylikäs asuste ihan yksityiskohtia myöden. Sain kuulokkeisiin myös vaihdettavat capsit, jotka valitsin tyyliini sopien marmorikuviolla. Kuulokkeisiin kuuluvat automaattisesti siis nuo valkoiset kuoret kultaisella yksityiskohdalla. Nekin ovat myös kauniin minimalistiset, ja tulevat varmasti olemaan jatkossa myös käytössä. Näiden kuulokkeiden kohdalla ei siis haittaa, vaikka ne laskisi päästään kotona hyllylle kuin hyllylle. Ne ovat aina kauniit, ja kuin suunniteltu osa sisustusta.Tätä postausta tehdessä korvillani soi jazz, niin kuin usein muutenkin. Toki musiikkimakuni on laaja, ja musiikki valikoituu yleensä tilanteen ja tunnelman mukaan. Jazz on kuitenkin mun kotimusaa. Jazz ja nämä kuulokkeet tuovatkin mieleeni New Yorkin ja Pariisin, kaksi tyylikästä ja sykkivää kaupunkia. Nämä kuulokkeet päässä musiikki vie mennessään, niin että silmät kiinni voin hetkittäin olla Seine-joen varrella tai Manhattanilla.
Kun joku biisi kolahtaa oikein kunnolla, kuuntelen sitten sitä yhtä ja samaa biisiä niin kauan, että lopulta itsekin kyllästyn. Sitten annan biisin vähän levähtää, ja se päätyy kaikkien aikojen lempparit listalle, jossa se taas soi muiden suosikkien seassa. Mies ei yleensä jaksa hyvääkään biisiä kuunnella putkeen kolmea kertaa enempää. Kuulokkeet korvilla saan huudattaa omaa musaani, ja kun hän ottaa esiin Mokoman levyn, lainaan kuulokkeita hänellekin oikein mielelläni, kunhan säästyn siltä. ;) No joo musiikkimakuja on monia.

 Sain tilaisuuden jakaa teille 15% alekoodin Sudion nettikauppaan. Sen saa kaikista tuotteista ja Sudiohan toimittaa maailmanlaajuisesti ilmaiseksi. Jos siis sinäkin olet hankkimassa kuulokkeita ja haaveilet Sudion laadukkaista ja tyylikkäistä kuulokkeista, niin KUISTINKAUTTA15 -koodia käyttämällä saat siis 15% alen.

* Kuulokkeet ja capsit saatu yhteistyössä Sudion kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!