Pinterest-pyöräilyä parhaimmillaan

keskiviikko 26. heinäkuuta 2017
Olen haaveillut klassisesta pyörästä pienen ikuisuuden. Keväisin kun tiet ovat sulaneet, pyöräkuume on aina lähtenyt nousuun, ja kesän mittaan ottanut vain lisää kierroksia. Haaveissa on ollut tällainen vanhanmallinen, mutta uusi pyörä. Olenkin nyt ihan rakastunut mun uuteen pyörään, mutta vielä enemmän sen antajaan. Mies nimittäin toteutti haaveeni, ja sain pyörän 10-vuotishääpäivälahjaksi (tällä hän kuittasi kyllä kaikki muutkin vuoden lahjomiset). 


Tässä Stålhästen dam -pyörässä toteutuu ihan kaikki pyörähaaveeseeni kuuluvat asiat; Pyörän mattamusta väri, vanhanmallinen runko, jousitettu nahkasatula, nahkaiset kahvat ja ajomukavuuden takaavat kolme vaihdetta. Minunlaiselleni koko pyöräilykokemus on tällä jotenkin ihan erilainen kuin uudemman mallisella pyörällä. Tyyli on niin kohdallaan.
Tällä viikolla kun ajelin kesämusat korvilla kukkakaupalle sekä hakemaan lounassushit ja jälkkärimansikat, täytyy myöntää, että itseäkin vähän nauratti, että tämä on kyllä oikein pinterestpyöräilyä parhaimmillaan. Kun on vuosia haaveillut ja tallennellut fiiliskuvia pyöristä pinterestiin Bicycle-kansioon, niin voin kertoa, että aika mahtava fiilis päästä oikeasti kurvailemaan uudella pyörällä kaikki asianmukainen tarpeisto korissa keikkuen.Olen siis ottanut kaiken ilon irti siitä, että saan pakata tavarat pyöränkoriin. Kori nimittäin on kuulunut olennaisena osana pyörähaaveeseeni. Tällä kertaa kuljetin herkut kotiin asti, mutta ihan hyvin samat eväät olisi voinut syödä myös piknikillä. Täytyypä toteuttaa vielä sekin tänä kesänä. Aidot kukat korissa en ihan joka kerta ajele, mutta myönnettäkköön, että ei tämä ihan ensimmäinen kertakaan ollut, kun pyöräni parkeerasin kukkakaupan pihaan. Yhteistyönä saadut Sudion Regent -kuulokkeetovat olleet vieläkin toistuvampi osa pyöräretkiäni. Nämä kuulokkeet ovat kulkeneet muutenkin mukana kesähetkissä, ja palaankin niihin vielä.


Fiilistelin kesää, ja myönnän vähän poikenneeni suoralta reitiltä matkalla kotiin. Unohduin  kuvailemaan tätä postausta puistoon, ja kauniin Villa Junghansin pihalle, niin että piti jo soittaa kotiin miehelle, että joko hän kuolee siellä nälkään. Vähän siis katosi ajan taju, mutta vitsit, kun pyöräily on vaan ihan parasta kesäfiilistelyä.

*Kuulokkeet saatu yhteistyössä Sudion kanssa

2 kommenttia:

  1. Oi mikä polkupyörä, aivan ihana! Kiitos kuvista ja polkupyörävinkistä. t. Uudesta menopelistä haaveileva Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sielläkin haaveillaan pyörästä. Kiva, jos tästä oli vinkkiä sinulle. Pyöräkuume on paha tauti. ;) Toivottavasti haave toteutuu. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!