Kiireettömiä hetkiä

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017


Täällä on ensimmäistä lomaviikkoa aloiteltu ihanan kiierrettömästi. Meitä ei edes kylmät heinäkuun säät ole tähän mennessä haitanneet. Aurinkoisiakin hetkiä ollaan onnistuttu pilvien välistä löytämään. Toki pidemmän päälle yhtään ei lämpö haittaisi näin heinäkuussa, kun kesä muutenkin on niin lyhyt. 
Kiireetön aamiainen on se mistä arkisin haaveilee, ja olenkin nauttinut siitä, että aamiaista voi laittaa rauhassa, kattaa pöydän kauniisti ja sen äärellä voi viipyä. Lapsiperheessä on tietysti aina menoa ja melskettä, mutta kun kiire ei pakota, voi linnunpojat ruokkia ensin, ja oman aamupalahetkensä voi venyttää sopivaan rauhallisempaan kohtaan. Ensimmäisenä loma-aamuna tehtiin runsaampi aamiainen, tänään käytiin aamiaisella kaupungilla ja välillä vain se, että tuorepuuronsa laittaa kivaan lasipurkkiin tuo kivan lomafiiliksen.
Tuon levain-leivän ostin kotiin tuomisiksi tämän päivän aamiaispaikasta. Katsokaa, mikä ihana tervehdys leivän pussissa oli. Voiko tuosta tulla muuta kuin hyvä mieli. Tällaisia pieniä juttuja, jotka tekevät tavallisista asioista kivempia. Enpä olisi uskonut, että paperipussi ilahduttaa näin paljon päivääni. Kävimme siis testaamassa uudehkon LEVAIN -leipomo-kahvilan. LEVAIN kantaa klassikkojuurileivän nimeä, ja paikkaa onkin tituleerattu levain-mekaksi. Huomiselle kotiaamiaisellekin tästä voisi loihtia avocadoleivät. Parasta levain on silti minusta pippurilla, suolalla ja balsamikokastikkeella maustettuun öljyyn kastettuna.Ennen kesäisin blogikin on vähän lomaillut, mutta nyt taitaa käydä päin vastoin. Hain heti loman alkuun nuo lomakukat, ja se innoitti ottamaan kuvia postauksiin. Uusi tuttavuus oli muuten nuo kielopuun oksat. Kuulemma vähän kuin eukalyptusta tai oliivipuun oksia, mutta kestävämpiä. Aika kiva vaihtoehto juuri eukalypukselle, joka ehkä vähän alkaa kyllästyttää. "Pöytälaatikkoon" jääneitä blogiaihioitakin olen viimeistellyt. Täältä tulee siis kepeäitä sisustus- ja kesäpostauksia, jos toiveista huolimatta sateiset ja kylmät päivät jatkuvat ja tylsyys pääsee iskemään.

4 kommenttia:

 1. Tuo Levain alkoi houkuttelemaan tätä postausta lukiessa. Ehdin välissä viettää jo hyvän tovin heidän nettisivujaan tutkien. :)

  VastaaPoista
 2. Kiireettömät hetket on parhautta <3 Mukavia lomahetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisten hetkien äärellä täytyy kyllä osata nautiskella, kun sellainen tarjoutuu. Ihania kesähetkiä sinullekin! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!