Arvonnan voittaja ja juttu StyleRoom.fi-sivustolla

keskiviikko 2. marraskuuta 2016Samalla, kun lokakuu vaihtui marraskuuksi, heilahti myös syksy talveksi yhdessä päivässä. Pikkumies on arvatenkin aivan onnessaan lumesta, joka yllättäen saatiinkin jo tänne etelään.

Lupasin heti tähän marraskuun alkuun kertoa ketä onni suosi PikkuVaniljan 100€ lahjakortin arvonnassa.
Voiton nappasi Sannalucia kommentilla:
"Millie&Boris vauvan huppupyyhe korvilla, tuollainen puuttuu vielä ainakin meidän ensi vuoden alussa syntyvältä esikoiselta."

Laitahan Sannalucia minulle yhteystietosi sähköpostiin, niin PikkuVanilja toimittaa lahjakorttisi, ja pääset tilailemaan jotain ihanaa tulevalle vauvalle.


Vauva-aiheita on jatkossakin luvassa, mutta että blogini ei muuttuisi täysin vauvablogiksi, niin sisustusjuttujakin on myös taas luvassa. Kun viimeistelen täällä seuraavaa postausta, juurikin sisustamiseen liittyen, niin sillä välin ajatuksiani sisustamisesta ja meidän kodin tyylistä voi lukea alkusyksystä julkaistusta jäsenesittelyjutusta, jonka StyleRoom.fi-sivusto teki minusta. Meinasinkin jo ihan unohtaa kertoa tuosta jutusta täällä blogin puolella, joka siis julkaistiin jo 3 kuukautta sitten.
StyleRoomin albumeihini kokoan kuvia kodistamme huoneittain/tiloittain, ja sieltä löytyy kuvia myös vanhasta kodistamme. SyleRoomista minut löytää nimimerkillä KUISTINKAUTTA. Jos StyleRoom.fi ei jollekin teistä ole tuttu, niin suosittelen tutustumaan. Sieltä löytää inspiraatiota sisustamiseen oikeista kodeista ja todella monipuolisesti.

Onnea vielä Sannalucia ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!