Viimeiset masukuvat?

keskiviikko 7. syyskuuta 2016Viime viikonloppuna oikein havahduin siihen, miten nopeasti tämä raskausaika on mennyt. Syntyy vauva sitten koska hyvänsä, niin pian tämä ainutlaatuinen vaihe elämässäni on ohi. Vaikka tämä toinen raskaus on välillä koetellutkin, olen niin kiitollinen, että olen saanut kokea tämän jo toisen kerran. Pieni haikeus raskauajan päättymisestä on siis noussut pintaan, vaikka paras on onneksi vasta tulossa, kun vauva on syntynyt ja elämä neljän hengen perheenä alkaa.Moni haluaa ikuistaa raskautensa ihan ammattikuvaajalla. Meillä mies on räpsinyt kuvia aina silloin tällöin. Vähän ehkä huvittavaa, että olen blogissa aika harvoin tällä puolella kameraa, ja nyt sitten oikein useamman kuvan verran, vaikka olo alkaa olla kuin rantautuneella mursulla. Juurikaan mitkään muut kuin nuo kuvassa päälläni olevat vaatteetkaan eivät enää mahdu ylle, mutta silti tuo iso pallo on vain niin rakas. Näitä kuvia otettiin viime viikonloppuna, kun tajusin, että nyt jos koskaan tämä vauvamasu täytyy vielä ikuistaa. Esikoista odottaessa otimme kuvan joka kuukausi aina samassa kohtaa. Tällä toisella kerralla raskaudenaikainen arki rakennusprojekteineen ja elämä esikoisen kanssa on ollut niin vauhdikasta, että samanlaista kuvasarjaa emme ole pystyneet toteuttamaan. Kuvia vatsan kasvamisesta on kuitenkin nytkin otettu vaikkakin epäsäännöllisemmin.


 Isoveli on ollut yleensä masukuvissa mukana, mutta koska mies on kameran toisella puolella perhekuvia ei ole tullut otettua kuin ehkä yksi jossain juhlissa. Perhekuva toteutuu toivottavasti sitten siinä vaiheessa, kun vauva ikuistetaan vastasyntyneenkuvauksissa niin kuin isovelikin aikoinaan. Ne ensihetkien kuvat ovat meille niin tärkeitä, että ehdottomasti samanlainen kuvaus varattiin myös pikkuveljelle.
 Puhelimessa vauvasovelluskin sen sanoo: "Vauva voi nyt syntyä hetkellä millä hyvänsä." Varsinkin nukkumaan mennessä jännittää joka ilta, jokohan ensi yönä lähdetään. Ehkä nämä ovat ne viimeiset vauvamasukuvat.

 Kiitos miehelle näistäkin kuvista, niistä jää rakas ja tärkeä muisto.

14 kommenttia:

 1. Hei ihana ja kaunis! Onnea tähän hetkeen ja tulevaan. Terveisin Reija

  VastaaPoista
 2. Onnea tulevaan! Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 3. Oi teillä on jo niin lähellä. <3
  Aika tosiaan menee vauhdilla, kuukauden päästä sitä itsekin ollaan äippälomalla.
  Ihanaa loppuraskautta, toivottavasti voit hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian se tuhisee teillekin vauva! Kaikkea hyvää loppuraskauteen sinullekin. <3

   Poista
 4. Helppoa synnytysta ja onnenhetkia tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Täytyy sanoa, että toivotuksesi kävi toteen. Synnytys on tietysti aina synnytys, eikä sitä ihan joka päivä tekisi, mutta se oli kyllä aika helppo synnytys, josta jäi hyvä mieli. :)

   Poista
 5. Oi täällä uusi bogisi lukija toivottaa onnea koitokseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva saada uusi lukija. Tervetuloa seuraamaan! :)

   Poista
 6. Hei,
  Kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta tästä varmaan parhaiten huomaat. Eli voisitko kertoa, minkä merkin parketti ja mikä sävy teillä on? Näyttää nimittäin tosi hyvältä ja täällä olisi parketin valinta ajankohtaista. Mallipaloista on niin vaikea päättää, kun ei näe isona pintana. Kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki vastaan, vaikka pahoittelut, että vähän kesti, kun täällä ollaan nyt oltu niin vauvakuplassa uuden tulokkaan kanssa. :) Tämä meidän parketti on Timberwisen valikoimista. Harjattu mattalakattu tammiparketti ja sävy on white cream. Toivottavasti tästä on apua ja teitä miellyttävä parketti löytyy. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!