Tunnelmallinen sisustusliike Nougat

maanantai 21. joulukuuta 2015
Minulta aina välillä kysellään lempparisisustusliikkeitäni, ja ikuisuuslistallani onkin tehdä teille lista sekä Helsingin että Espoon kivoimmista sisustusliikkeistä. Katsotaan saanko listan joskus aikaiseksi, mutta ainakin näin silloin tällöin vinkkailen teille näitä ihastuttavia putiikkeja tällä tavalla yksittäin. Nyt on vuorossa ehdottomasti yksi kaikkien aikojen lempisistusliikkeeni: Nougat. Tajusin, että vaikka olen varmasti liikkeen monesti maininnut, niin en ole silti koskaan tullut esitelleeksi teille tätä aina niin tunnelmallista kivijalkaputiikkia. Kun kävimme perheen kanssa joulutunnelmoimassa kaupungilla, minulla sattui kerrankin olemaan kamera mukana Nougatissa poiketessa. Nyt tekin saatte siis nauttia näiden kuvien kautta Nougatin joulutunnelmasta.

Nougat on varmasti monille sisustajille tuttu, mutta jos ei, niin Nougat on perustettu jo vuonna 2008. Liikkeen lämminhenkinen, pehmeä ja harmoninen tyyli on pysynyt, vaikka tuotevalikoima päivittyy jatkuvasti. Monen nykyisin tutun sisustusmerkin taival Suomessa on alkanut juuri Nougatista kuten esimerkiksi Tine K home, Ylva Skarp, Ushmama, Pernille Gorydon ja Kalklitir maalit. Nykyisin Nougat myy nettikaupassaan myös lasten tuotteita. Erityisesti numero74 -merkin lastentuoteet ovat minusta niin suloisia. Nougatista olen tehnyt vuosien varrella monia ajattomia hankintoja, jotka ovat kulkeneet kodista kotiin.Nougatissa oli vaikka mitä lahjaidoita, ja lisäksi tietysti kaikkea kaunista sisustukseen ja jouluun; erilaisia paperitähtiä, tuoksukynttilöitä, jouluservettejä ja ruukkuja jouluisille kukille. Olin liikkeellä joululahjat mielessä, mutta toki sivusilmällä vilkuilin jo myös jotain sisustusjuttuja talon valmistuminen mielessäni.
Kivijalkamyymälään osoitteeseen Boulevard 11 ehtii vielä vaikka viimeisille jouluostoksille. Nettikauppa palvelee kauempana asuvia, vaikka nettiostokset ei enää jouluksi ehtiä, mutta ilahduttaahan ne sitten myös uutena vuotena.
...veikkaan, että eiköhän Nougatissakin aiempien vuosien tapaan ole tammikuussa myös ihania ale-tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!