Joulukalenteri 2015: 2. Viikko

sunnuntai 13. joulukuuta 2015


Tässä toisen viikon kollaasi instagrmin puolella päivittäin avautuvasta joulukalenterista.

7.
Seitsemännen päivän luukusta tuli kuva itsenäisyyspäivän kattauksen yksityiskohdista.

8.
Kahdeksannesta luukusta aukesi sitten vähän laajempi kuva jouluisesta kattauksesta. Kattauksesta oli vielä kuvia ja juttua samana päivänä täällä bloginkin puolella. Tiistaina kävimme fiilistelemässä jouluista Helsingin keskustaa, mutta siitä myöhemmin lisää.

9.
Itsenäisyyspäiväämme kuulu perinteisesti myös piparkakkujen leipominen. Kuvan rasia lähtee äidilleni. Tänä vuonna pikkumieskin leipoi omat piparinsa, kun viime vuonna vain pari muovista muottia kiinosti. Leipomistyyli oli kyllä tänäkin vuonna varsin omintakainen, kun hän veitsellä veteli viiltoja kaikkiin taikinaisiin tähtiin ja sydämiin mihin vain ulottui. 

10.
Talokoristeen hankin muistoksi tästä rakentamisen täyteisestä joulusta ja koko vuodesta. Tuossa se nyt motivoi loppupuristukseen. Ensi vuonna koristeen saa sitten laittaa kuuseen, kun saamme ensimmäisen kerran viettää joulua uudessa talossa, ja raksailu on jo kaukainen muisto (paitsi, että varmasti ne viimeiset listat puuttuu vielä silloinkin ;) )

11.
11. päivä "palloilimme" ex tempore reissulla Tallinnassa. Myrskyinen menomatka kovassa tuulessa sai miettimään, että olikohan idea sittenkään niin hyvä, mutta onneksi laivamatka oli lyhyt. Kävimme katsomassa esimerkiksi sisäovia ja ammeita. Matka kannatti, koska paluumatkalla auton perä oli täynnä hyviä rakasahankintoja.

12.
 Hyasinttien tuoksu tuo joulun. Tänä vuonna laitoin hyasintit  Design letters mukeihin, kun meidän nimikirjaimista sai sopivasti kirjaimet joulutoivotukseen: H niin kuin hyvää, J niin kuin joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!