ARVONTA: Viikkokalenteri omilla kuvilla

lauantai 10. lokakuuta 2015Tällainen hektinen syksy on vaatinut aikamoista organisointia. Pelkkä oma muisti ei todellakaan riittäisi kaikkien asioiden ja aikataulujen hallintaan. Kantapään kautta oppineena teemme miehen kanssa nykyisin suunnitelman aina suurinpiirtein viikoittain, jossa aikataulutamme miten työt, rakasa, pikkumiehen hoidot, perheen yhteinen aika, ja muut menot aikataulutetaan. Kun on olemassa jonkinlainen yleinen suunnitelma, ei yllättävätkään jutut heti kaada koko korttitaloa. Kalenteri on tässä apuvälineenä ihan välttämätön.
Photoboxin valikoimista löysin kuvakalenterin, johon saa ladattua oman kuvan jokaiselle viikolle. Klikkailin sellaisen heti itselleni, ja lopussa on arvonta jossa myös joku teistä voi voittaa sellaisen itselleen. 
Kalenteri on ollut minulle aina tärkeä asia. Mies on vuosien varrella monesti naureskellut sille millainen rituaali uuden kalenterin hankkiminen minulle on, ja miten hartaasti sitä täytän. Kalenteri on siis itselläni ihan ehdottomasti oltava paperinen, puhelimen kalenteri ei vain ole minun juttuni, kokeiltu on. 
Seinäkalentereita, johon saa oman kuvan jokaiselle kuukaudelle, saa varmasti nykyisin melkein mistä vain, mutta tällaiseen en aiemmin ollut törmännyt. Olen joskus teininä tehnyt oman kalenterin ihan oikealla leikkaaliimaa-systeemillä, mutta huh mikä homma siinä oli. Lopputuloskin oli siinä tietysti enemmän askarrellun näköinen kuin tässä kalenterissa. 
Nyt persoonallisen kalenterin luominen ei enää ole vaikeaa. Tämän kalenterin tekeminen oli askarteluun verrattuna todella helppoa. Askarreltu kalenterikin on omalla tavallaan sympaattinen, mutta täytyy sanoa, että minusta oli todella kiva saada käsiini lopputulos omilla kuvilla joka oli näin siisti, kuin kirjakaupasta. Kalenterin alkamisajankohdan voi tässä kalenterissa määrittää senkin itse. Itse hankin kalenterini juuri töiden alkaessa, joten minun kalenterini alkoi elokuusta, mutta ajankohta voi siis olla se mikä kenellekin on paras. Kun ryhdyin tekemään kalenteria, totesin hyvin nopeasti, että kuviahan tarvitaan yllättävän paljon. Kuvien on oltava tietysti myös hyvälaatuisia, että ne eivät mene epätarkoiksi. Tässä Photoboxin ohjelma auttaa ja ilmoittaa, jos kuva ei ole riittävän laadukas. 
Jos jokaiselle viikolle haluaa erilaisen kuvan, kuten minä halusin, niin kuvia tarvitaan tietysti aika paljon. Itselleni kuvien löytäminen ei ollut mikään ongelma, koska koneella on myös aika paljon kuvia, jotka olen kuvannut blogia varten, mutta jotka eivät ole koskaan sinne syystä tai toisesta päätyneet. Nyt tuli joillekin niin sanotuille ylimääräisille kuville käyttöä. 
Kalenterissa on muovikannet, mutta kalenteriin voi halutessaan lisävaihtoehtona hankkia myös tekonahkaisen päällisen.  Minusta musta päällinen antoi kalenteriin vielä tyylikkään lisän ja kalenteri pysyy kansien sisällä siistimpänä. Minulla on työkäytössäni ipad mini, enkä tiedä onko se sattumaa vai suunniteltua, mutta etutasku on juuri sopivankoinen sille. Käytössä on ollut todella kätevää, kun kalenteri ja ipad kulkevat yhdessä. Kuorissa on myös paikka kynälle.

Nyt on siis lupaamani syksyn toisen arvonnan vuoro, kun yhteistyössä Photoboxin kanssa saan arpoa yhden kalenterin jollekin teistä.
Arvonnan voittaja saa siis itselleen Photoboxin Deluxe viikkokalenterin, johon hän saa valita joko tuon valmiin minun tekemän kalenterin (alla olevassa kollaasissa lisää esimerkkejä sen kuvista) tai luoda kalenterin Photoboxin sivuilla ihan omista kuvista.

Arvonnan säännöt:
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, kertomalla millaisilla kuvilla sinä kalenterisi tekisit.
Osallistua voi 25.10.2015 mennessä.
Voittajan ilmoitan vielä lokakuun lopuun mennessä. 

Yhteistyö

47 kommenttia:

 1. Laittaisin kalenteriin tyttömme kuvia ja antaisin sen mummolle lahjaksi :)
  aidafounnn@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hieno kalenteri. Luulen, että tekisin kalenterin itselleni ja omilla kuvilla.

  VastaaPoista
 3. Mulla samanlainen kalenterin rituaali metsästys joka vuosi kun sinulla :)
  Laittaisin kalenteriin rakkaista kuvia ja myös sisustuskuvia esim. työkohteista ja omasta kodista.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 4. Minun kalenterini sisältäisi niin tunnelmakuvia kuin kuvia lapsistakin. Ja paperikalenteri on ihan ehdoton, en ikinä pystyisi käyttämään pelkkää sähköistä kalenteria.

  VastaaPoista
 5. Omilla kuvilla tärkeistä hetkistä ja asioista. Ihanan näköinen sinun kalenterisi!!

  VastaaPoista
 6. Kalenteriini laittaisin kuvia perheestä, Niilo koirulista ja luonnosta. Kalenteri on minullekkin se ehdoton juttu...en tykkää esim. kännykkään asioita kirjata.

  VastaaPoista
 7. Minakin tarvitsen aina paperi kalenterin! Minun kalenterissa olisi varmaan kuvia lapsista ja matkoilta. T: Kaisa L

  VastaaPoista
 8. Minä täyttäisin kalenterin kuvilla rakkaista ihmisistä, hetkistä ja paikoista. Käyttäisin omia ja mieheni ottamia kuvia. Sähköinen kalenteri ei ole minun juttu. T. Ulderoinen

  VastaaPoista
 9. Laittaisin kuvia joko lapsista tai jos se menisi lahjaksi niin ehkä lahjansaajan omasta lapsesta ja perheestä! T. Riikka N.

  VastaaPoista
 10. Kyllä kalenteri syntyisi koti- ja koirakuvista. Mukana arvonnassa siis!

  VastaaPoista
 11. Laittaisin kuvia rakkaista ihmisistä, ihanista mökkimaisemista ja Lontoon reissusta. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Minä valitsisin nuo sinun ottamat tyylikkäät kuvat, ihana idea ja hyvä kalenteri on aina tosi tarpeellinen.

  Terv. Eliisa T.

  VastaaPoista
 13. Kalenterini taitaisi täyttyä pääasiassa lasteni kuvista :)
  Hanna-R.

  VastaaPoista
 14. Kalenteriin päätyisi omia kuvia luonnosta, eläimistä, rakkaista ja matkoilta... Ihana idea!

  VastaaPoista
 15. Kalenteriin tulisi ehka kuvia Pariisin matkaltani tai sitten sinun ihanat kuvasi...

  VastaaPoista
 16. Laittaisin kuvia tärkeistä ihmisistä :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Lastemme kuvia ja mummille joulupakettiin.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Minun kalenterini kuvittuisi tämän vuoden matka- ja vauvanodotuskuvillamme. ❤️ MarianneK

  VastaaPoista
 19. Oi tällaisesta olenkin haaveillut :) Mun kalenteriin tulisi varmaankin omia kuvia sieltä täältä - luonnosta, leipomuksista, tytöistä...

  VastaaPoista
 20. Kalenteriin tulisi tyttöjeni kuvia ja kuvia puutarhasta!!

  VastaaPoista
 21. Laittaisin kalenteriin kuvia kesäpesäni vuodena eri ajoista ja ensi vuonna käyttäisin kalenteria puutarhakalenterina mökillä. Saisi kirjata ylös kaikki istutus- ja kukinta-ajat, sadonkorjuut ja muut tärkeät päivät. Tänään viimeksi mietiskelin, että tarvitsen siirtolapuutarhaani oman kalenteri juuri tätä varten.

  VastaaPoista
 22. Ihana kalenteri!! Ja niin sellaisen tarpeessa. Lapsista ja inspirointikuvista täyttyisi sivut

  VastaaPoista
 23. Vaikea valinta, valitsemasi kuvat ovat ihania, mutta toisaalta lasten kuvat kalenterin välissä piristäisivät kummasti.

  VastaaPoista
 24. Lasten kuvilla täyttäisin kalenterini.
  minnamarja.sundholm@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Oma kalenterini täyttyisi lasten kuvista ja inspis kuvista, jotka saavat hyvälle tuulelle.
  -Liina-

  VastaaPoista
 26. Laittaisin kalenteriin kuvia vauvamme ensimmäisestä vuodesta ja antaisin sen miehelleni isäinpäivälahjaksi. johannajuntunen@outlook.com

  VastaaPoista
 27. kaverikuvia :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Laittaisin kalenteriin kuvia perheestä ja omista bloggauskuvista:)

  VastaaPoista
 29. Laittaisin kuvia tärkeistä ihmisistä :)

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Kalenterinmetsästysaika on käsillä :) Paremmin hahmotan aikaa paperiversiosta kuin esim. puhelimen kalenterista ja on paljon kivempaa kirjoittaa käsin. Kalenterini täyttyisi luonto- ja tunnelmakuvilla sekä rakkaiden ihmisten ja lemmikkien kuvilla.
  henriikkas@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ihana arvonta <3 Mietinkin jo uutta kalenteria eli tämä tulisi ahkeraan käyttöön :-) Mulla on kone täynnä ihania luontokuvia eli ne pääsisivät ehdottomasti kirjoihin ja kansiin :-)

  classyxl.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Kiva arvonta! Kalenterin täyttäisin rakkaisen ihmisten ja kivojen muistojen kuvilla.
  elina.rantamoijanen@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Tekisin ensi vuodeksi kalenterin tämän vuoden puolella syntyvän vauvamme kuvista. jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 34. Täyttäisin kalenterin matkoilla ottamiltani kuvilla. Ajatuskin jo hykerryttää :)

  t. Marella M

  VastaaPoista
 35. Laittaisin mökki /luontokuvia kalenteriin. Ihana 📒🌷

  VastaaPoista
 36. Motivoivia kuvia!(:
  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Laittaisin mökki/luontokuvia kalenteriin.💕

  VastaaPoista
 38. Ihana kalenteri-idea! Luulen, että valitsisin kuviksi joko kukkiin, tyttäreen tai luontoon liittyviä kuvia. Toisaalta myös tekemäsi kalenteri miellyttää tällaisen esteetikon silmää 😊
  Elina

  VastaaPoista
 39. Tekisin siitä sketchbook-tyyppisen. Laittaisin itseäni inspiroivia kuvia, jotka liittyvät jotenkin omaan taidealaani ja työhöni sekä unelmiin!

  VastaaPoista
 40. Aivan todella kaunis tuo Sinun kalenterisi! Mielellään ottaisin samanlaisen, tyylisi käy yksiin omani kanssa. Toisaalta ehkä kuitenkin haluaisin kalenteriini lastenikin kuvia ❤️ sinipit@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Oi mikä ihana arvonta! Lasteni kuvia haluaisin kalenteriin, lisäksi kaikkea muuta kaunista :) speuhkur@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Matkakuvia eksoottisista kohteista, iloisia kuvia kavereistani, kummilapsista ja muista tärkeistä <3 myymeri@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Ihania, tyylikkäitä kuvia kalenterissasi! Itse pidän mustavalkoisesta, sisustuksesta ja kaikesta kauniista, joten tuo kalenterisi kuvitus voisi olla kiva :) leena.kaasila@arkjr.fi

  VastaaPoista
 44. Kuvia lastenlapsistani ja rakkaista mökkimaisemista ❤️ paivi.pitkanen5@luukku.com

  VastaaPoista
 45. Mahtava idea vaikkapa pukinkonttiin! Lasteni kuvia kalenteri täytteen :) VirtaHenna@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Oi miten kauniita kuvia kalenterissasi! Kelpaisi minulle :) ja lisäksi muutama spesiaalikuva rakkaista muksuistani ;) Sini.Pitkanen@student.oulu.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!