Vanhoilla kulmilla Kalliossa: Cilla´s

perjantai 15. toukokuuta 2015


Olen nyt viime aikoina keksinyt erilaisia syitä käväistä Kalliossa, kun Torkkelinmäen  magnoliapuiden tilannetta on ollut pakko käydä tarkistamassa vähän väliä. Miehellä oli myös toissa viikko lomaa, ja kun emme silloin kauemmas reissanneet, niin leikimme turistia vanhoilla kotikulmilla. Silloin, kun me asuimme Kalliossa sinne ilmestyi jatkuvasti uusia kivoja paikkoja. Tuntuu silti siltä, että erityisesti viimeisen parin vuoden aikana Kallioon on pulpahdellut vieläkin tiheämmin kivoja ravintoloita, kahviloita ja pikkuputiikkeja. Kallion maine Helsingin trendi-kaupunginosana vain vahvistuu, mutta sama kirjava ja rento meininki siellä on silti säilynyt.
Listalla on ollut monta kivaa paikkaa, joissa käydä.
Paljon hehkutetun Sandron kohdalle saan nyt vihdoin vetäistä ruksin, kun pääsimme sinne vähän aikaa sitten ystävän kanssa viettämään mammojen laatuaikaa. Sandron ruoka oli ihanaa, ja me mammat todella nautimme. Sinne on päästävä pian uudelleen. 
Nämä kuvat ovat Cilla´s nimisestä putiikista niin ikään Kalliosta. Liikkeen on perustanut Cilla, jonka nimeäkin liike siis kantaa. Cilla`s kivijalkaliike on aivan ihana pieni, mutta silti runsas liike. Pomahdin kameroineni sisään varoittamatta, mutta minut otettiin ilolla vastaan. Erityisesti silmäni osuivat kaikkiin ihaniin purkkeihin. Miksi pakkaukset eivät voi aina olla niin kauniita kuin tässä liikkeessä. Tuoteet on valittu huolella, jaon hienoa, että kauneuden lisäksi, ne kunnioittavat myös kestävän kehityksen periaatteita.
Minun mukaani lähti Cilla's tiskiaine*, joka on heidän oma tuotteensa. Samaa sarjaa on myös käsienpesuaine ja ihan juuri ilmestyi myös yleispesuaine. Pullot ovat tyyliikkään yksinkertaiset ja tuoksut ihania. Pullon tyhjennettyä sitä ei tarvitse heittää pois, vaan niihin on saatavilla myös täyttöpakkauksia. Kun säät lämpenevät, tämän liikkeen kautta voisi kurvata vaikka piknikille, sillä  liikkeessä oli myös esimerkiksi kauniita koreja, herkullisia juomia ja kivoja astioita. Ikkunalla ja ulkona oli kauniit ja tuoksuvat laventelit sekä pieniä lähes mustia orvokkeja. Itse tykkään mieluiten päästä näkemään tuoteet livenä, mutta Cilla´s nettikauppakin toki palvelee. Viipurinkadun liikkeeseen jäi monta kivaa juttua, joten tämä vierailu tuskin jää viimeiseksi.

* Alennus saatu blogiyhteistyön merkeissä

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!