Tallinna: F-hoone

torstai 26. maaliskuuta 2015
Tallinnassa lounaspaikaksemme valikoitui Telliskivessä F-hoone.
Olin kuullut ravintolasta hyvää, ja olisin ehkä jo pelkän upean miljöön perässä päätynyt sinne. Mielettömän korkeat huoneet ja ikkunat olivat upeat. Pinnat olivat rouheita ja ravintolassa oli lämmin tunnelma. Ruoka oli edullista ja hyvää. Viivyimmekin täällä ihan rauhassa ja herkuttelimme alkupaloja ja jälkkäriä myöden. Niin kuin yleensä muutenkin alkupalat ja jälkkäri olivat jälleen parhaimpia. Crème brûlée saa vieläkin veden kielelle. Pikkumieskin viihtyi ravintolassa, kun pääsi välillä leikkimään lasten leikkipaikkaan. Palvelu oli ystävällistä, ja ihmisiä oli melkein talo täynnä. Veikkaan, että kesällä hienona päivänä terassitkin täyttyvät.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Miljöö oli niin inspiroiva, että halusin tallentaa sitä teillekin.

   Poista
 2. Upeita kuvia! Miljöö on kyllä huikea (ja Telliskiven alue muutenkin näkemisen arvoinen), mutta pakko sanoa tässä kohtaa, että kaiken hehkutuksen jälkeen F-hoonen ruoka oli aikamoinen pettymys. Palvelu oli kyllä huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puitteet oli kyllä hienot. Harmi, että jouduit pettymään. Me kyllä yleisesti oltiin tyytyväisiä ruokaan. Pääruokavalinta voisi toki olla ehkä jotain muuta, kuin mitä tällä kertaa söimme ...tai sitten tilaan jälkkärin pääruoaksikin. ;)

   Poista
 3. Kyllä Tallinnassa on nykyisin todella mielenkiintoisia paikkoja. Aina vaan tuntuu, että aika loppuu kesken.Luin kaikki postauksesi ja täytyy painaa mieleen näitä juttuja, kun seuraavan kerran sinne lähden:) Olen uusi jäsenesi. tervetuloa vastavierailulle Kristallikimaraan, jossa sisustetaan, tehdään käsitöitä ja kosmetiikkakokeiluja: http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Tallinnassa on kyllä vaikka mitä kiehtovia paikkoja nykyisin. Täyttyypäs käydä kurkkaamassa sinunkin blogiisi pikimmiten. Sydämellisesti tervetuloa tänne <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!