JOULUKALENTERI 14/24: Jo kolmas adventti

sunnuntai 14. joulukuuta 2014


Tänään on saanut sytyttää jo kolmannen adventtikynttilän. Miten tämä joulukuu onkin mennyt niin nopeasti. Meidän perheen (joulu)kalenteri on ollut täynnä tapaamisia ja suunnitelua, ja vielä ensi viikollekin on taloprojektiin liittyviä asioita, ja muuttoon liittyviä järjestelyjä. 
Pääsimme muuten tänään käväisemään uudella väliaikisella asunnolla. Jännitin vähän etukäteen, että vastaisiko nopeassa asuntonäytössä syntynyt muistikuva todellisuutta. Kivalta näytti, ja olenkin ihan fiiliksissä muuttosta. Viihdymme varmasti hyvin tuossa kodissa rakennusprojektin ajan.
Heiluimme uudella asunnolla ahkerasti mittanauhan kanssa. Tämän kodin ostaja osti suuren osan meidän nykyisistä huonekaluista, joten uusia täytyy hankkia. Sen lisäksi, että ratkaisujen täytyy olla sopivia väliaikaiseen kotiin, olemme nyt yrittäneet miettiä sellaisia huonekaluja, joille löytyisi paikka sitten aikanaan myös talosta. Mittailimme myös siksi, että meille jäävät kirjahylly ja vitriinikaappi, jotka eivät taida mitenkään mahtua väliaikaiskotiin, vaikka neliöitä siellä on itse asiassa enemmän kuin tässä nykyisessä. Kahteen kerrokseen jaetuissa tiloissa huoneet ovat kuitenkin pieniä. Täysin emme halua noista miehen tekemistä huonekaluista luopua, koska taloon ne sitten kyllä mahtuvat. Kirjahylly ja kaappi on kai vain varastoitava johonkin, ei vain hajuakaan että mihin. No eiköhän tämäkin asia järjesty ihan niin kuin puuttuvat pyykkikone ja mikro. Vaikka hoidettavia asioita siis riittäisi, niin ihanaa, että väliin tulee joulu. Kun lähdemme jouluksi pois kotoa, ei voi olla hössöttämässä muutolaatikoiden keskellä, ja on pakko rauhoittua joulun viettoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!