JOULUKALENTERI 13/24: Lahjat pakettiin

sunnuntai 14. joulukuuta 2014


Eilinen meni kaupungilla, kun ensin tapasin kahvilla ystäviä, ja sitten olimme miehen ja pojan kanssa jouluostoksilla. Helsinki oli muuten ihanan jouluinen kauniissa jouluvaloissaan.
Illalla otin esiin lahjapaperit ja pistin pystyyn paketointipajan. 
Tällaiselle jouluhimistelijälle paketointikaan ei ole mikä tahansa juttu, vaan mieluiten sitä tehdään joulubiisien soidessa, ja joulukorteissa ja joulupaketeissa on vuosittain oltava sama teema ja tyyli. Tänä vuonna käytin molemmissa lumihiutale leimasinta ja mustavalkoista ohutta nauhaa. Kortit tein valkoisiin korttipohjiin ja niin myös osa lahjoista peittyi saman väriseen paperiin. Halusin kuitenkin vähän vaihtelua lahjapinoon, joten käytin myös erilaisia harmaita papereita, ja pakettikorttien mustasta väristä tuli vähän kontrastia. 
Päätin muuten lopulta, että tänä vuonna meille ei tule kotiin joulukuusta, nyyh. Nyt tarvitsee enää pystyä elämään tämän päätöksensä kanssa. Ihan helppoa se ei ole, koska joulukuusettomana on nyt sitten esimerkiksi se ongelma, että mihin nuo paketoidut lahjat oikein laitetaan, jos ei kuusen alle. Pientä lohtua jouluhullulle tuo se, että meillähän on onneksi isäni kanssa tapana maalla hakea kuusi metsästä. Ihan ilman kuusiperinteitä ei minun ei siis tarvitse sinnitellä. Pikkumieskin pääsee (lue: rehataan) nyt sitten ensimmäisen kerran kuusimetsään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!