RANARP: Valaisin minun makuuni

tiistai 11. marraskuuta 2014


Ennen matkaa teimme pojan kanssa visiitin IKEA:lle mielessä jotain tiettyä. Käsityöhimo on ollut päällä tänäkin syksynä, ja olen kaivannut sohvan nurkaan lisää työvalaistusta. Nyt ei enää tarvitse yrittää tihrustaa pimeässä, sillä RANARP valaisin ratkaisi ongelman. Olen ihastellut valaisinta heti, kun se ilmestyi. Valaisimessa yhdistyy kauniisti valkoinen, musta ja kulta. Tykkään myös tuosta kangaspäällysteisestä johdosta. Valaisimen voi kätevästi kiinnittää hyllyyn nipistimellä, tai vaihtoehtoisesti ruuveillä seinään. Nyt valaisin pääsi siis olohuoneeseen, mutta voisin hyvin nähdä RANARP valasimet myös yövaloina makkarissa. IKEA:n valaisimesta, kun on kyse, niin hintakin on varsin mukava. Sarjaan kuuluu muitakin valaisimia, mutta erityisesti ihastuin juuri tähän nipistin/seinäkohdevalaisimeen. 
Tähän marraskuun pimeyteen olisi kyllä kiva saada vieläkin lisää valoa, joten jokohan sitä nyt virittelisi tähdetkin ikkunoihin.
Valoa viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Meillä on ruokailutilassa saman sarjan kattovalaisin ja se ilahduttaa joka päivä kauneudellaan. Haluaisin vielä saman sarjan lattiavalaisimen toisen sohvan viereen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita ovat tosiaan muutkin tämän sarjan valaisimet. Voin kuvitella, että kattovalaisin sopii varmasti juuri hyvin keitiöön.

      Poista

Kiitos kommentistasi!