Koti myyty!

perjantai 28. marraskuuta 2014Kuvat:

Kotimme on myyty! Nyt uskallan sen vihdoin kertoa. Ensimmäisten ostajien peräännyttyä kaupoista minusta tuli varovainen, ja jopa taikauskoinen asian suhteen. En ole uskaltanut kuin hieman vihjata, että jotain on nyt meneillään. Juuri, kun aloimme jo pohtia, että pitäisikö koko myynti laittaa ainakin joksikin aikaa jäihin, saimme välittäjältä Turkin matkalle parhaita mahdollisia uutisia. Tarjouksesta edettiin siihen pisteeseen asti, että 
eilen tehtiin viralliset kaupat. Paperilla me olemme nyt sitten "kodittomia", mutta onneksi muutto pois on vasta vuoden alussa. Onneksi saamme olla vielä tämän joulun ajan tässä kodissa, kun onhan tällaisessa vanhassa talossa ihan omanlaistaan joulutunnelmaa. 
Haikeuttakin on kaiken muutoksen äärella ollut ilmassa, mutta kun tapasimme ostajan, ja näki miten innoissaan hän on uudesta kodistaan, tuli hyvä mieli, ja antoi itselleenkin luvan iloita uusista asuntokuvioista. Varovaisuutta ja taikauskoa on silti vielä uusienkin asuntokuvioiden suhteen, mutta heti ensi viikolla voin kertoa niistäkin lisää.
Eilisten kauppojen jälkeen oli ihan pakko kaivaa esiin kodistamme tehty Koti ja keittiö -lehden juttu, mistä nuo kolme kuvaakin ovat. Näihin vanhan talon huoneisiin on nyt pitkän historian jatkeeksi lisätty myös pala meidän perheen elämää.

10 kommenttia:

 1. Onnea! Ymmärrän kyllä haikeuden, niin upea koti. Samalla odotan kuitenkin, kuinka ihana koti teille tulee. Sinulla on niin hyvä maku! Ps. Mistä tuo teiden keittiönpöydän lamppu on?

  T. Kaimasi Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lamppu on aikoinaan ostettu muistaakseni stockmannilta. Samaa lamppua myytiin silloin myös K-raudassa. En tiedä vieläkö sitä saa.

   Poista
 2. Onnea onnea!

  Itsellekin oli tosi tärkeää nähdä entisen asuntomme ostajan innostus ja ihastus tulevaa kotiaan kohtaan. Se toi jotenkin itsellekin mielenrauhaa ja varmuutta siirtyä kohti uusia unelmia :)

  Kiitos muuten taannoisesta Clean-tuoksuvinkistä, löysin sieltä raikkaan ja sopivan vienon arkituoksun itselleni!

  -Lyydia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Mukava kuulla, että löysit oman tuoksusi vinkistä. Clean- tuoksut on kyllä ihanan raikkaita. :)

   Poista
 3. Miten noin ihanasta kodista voi edes muuttaa pois?! Päädyin tänne taas ihanan lastenhuonekuvan saattelemana ja katselin muitakin kuvia piiiiiitkään. Onnea uusiin haasteisiin ja uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet unelmat odottaa, joten jotain täytyy jättää taakseen. Kiva, että viihdyit kuvien parissa. Sinulla kuukaudet käyvät vähiin ennen laskettua aikaa. Toivottavasti voit hyvin ja voit nauttia ihanasta raskausajasta!

   Poista
 4. Voi nyt vasta löysin tieni sun blogiin, ja onpa ihanan oloinen ja kaunis teidän koti!! Täytyy jäädä seurailemaan mitä tulevat kuviot tuo tullessaan!! Tsemppiä muutoksen keskelle! :)

  VastaaPoista
 5. Missä Koti ja Keittiö -lehden numerossa on juttua entisestä, niiiiiin upeasta kodistanne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttu löytyy Koti ja keittiö -lehden 10/14 numerosta. :)

   Poista
  2. Täytyypä yrittää kaivaa kyseinen numero käsiini :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!