Naama näkkärillä

maanantai 13. lokakuuta 2014



Eilisen bling blingin jälkeen on vain laitettava paljetit kaappiin odottamaan, ja palattava perusasioiden äärelle. Ei nimittäin vieläkään ole mamille pikkujoulukutsuja ovista ja ikkunoista sadellut.
Onneksi (naama)näkkärillä lähti silti tämäkin maanatai käyntiin.
Sitähän sanotaan, että ihmiset korvaavat riippuvuutensa toisella. Olen kyllä tainnut olla ruisleipään, hapankorppuun ja näkkäriin koukussa aina. Elämäntapojen uudistaminen siivosi arkiruokavaliosta pois liialliset sokerit ja hiilarit. Kun leipää ei mussuta ihan koko ajan, näkkärikin tuntuu herkulta, tämä Gourmet näkkileipä ainakin. Ihan täysin en kyllä pysty leivästä luopumaan, niin kauan kuin tälläisiä herkkuja löytyy. Tässä näkkärissä on iso ero perus koulunäkkäriin (vaikka hyvää sekin on).
Kun me sisustusvimmaiset olemme koluneet kirpparit ja mummojen kaappien perät marmoriesineiden perässä, alkaa niitä vihdoin ilmestyä enenevässä määrin myös kauppoihin. Granitin uutuuksista löysin tuon marmorileikkuulaudan, johon tarjoushaukkana hyödynsin Varpusen 20% alen (klik).

3 kommenttia:

  1. Heh, samanlainen tarjoushaukka olin minäkin :) Iltaostoksilla käväisin ja tyytyväisenä palasin kotiin. Ihana valikoima uusia marmorisia juttuja Granitissa olikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en päässyt iltaostoksille, joten piti hyödyntää insta-ale. :)

      Poista
  2. Thank you for your positive comment! It makes me happy! It`s nice to hear that you found your way to my blog and like what I`m doing.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!