Meidän keittiö Pientalo ja piha -lehdessä

maanantai 15. syyskuuta 2014
Kuvat: Sara Huhtinen

Meidän kodista on tehty kaksi lehtijuttua; toinen jo edellisenä kesänä koko meidän kodista, ja toinen pienempi juttu nyt viime kesänä kotimme keittiöstä. Hassua sinänsä, että molemmat jutut julkaistaan nyt ihan lähekkäin. En myöskään olisi arvannut, että kotimme on jo myynnissä, kun jutut ilmestyvät. Juttuja pyydettäessä mietin annanko luvan niiden tekemiseen, koska onhan koti jollain tavalla aika henkilökohtainen asia. Päätin kuitenkin, että miksipä ei, sillä olenhan tehnyt päätöksen jakaa kuvia kodistamme täällä blogissakin. Inspiroidun itse toisten kodeista lehdissä ja blogeissa, joten olen vain iloinen, jos jutuista on iloa myös jollekin toiselle. Olen entistäkin iloisempi, että kotimme tallentui lehden sivuille, nyt kun saattaa olla että muutto tästä kodista on edessä. Joka tapauksessa siis ainakin meille itsellemme jää kivat muistot, kävi myynnissä miten kävi. Kotijutusta vinkkaan teille, kunhan se ilmestyy, mutta ensin siis ehti Pientalo ja piha -lehden keittiöjuttu. Jutun voi bongata koteihin jaettavasta printtiversiosta, tai lukea digilehdestä. Laajemmin kuvia löytyy täältä (mistä nämäkin kuvat on lainattu). Jutun teksti:Anni Hämäläinen ja kuvat: Sara Huhtinen.

4 kommenttia:

 1. Bongattu! Teidän kodista on jäänyt tuo musta jääkaappi niin hyvin mieleen, että heti hoksasin että nyt on lukulistani koti kyseessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska, että heti tunnistit :) Itse en ole vielä saanut printtiversioa käsiini. Voi olla outo nähdä oma koti lehden sivuilla. :)

   Poista
 2. Ihanko itse ilmoitit itsesi lehteen???
  Pahoittelen, EI SIIS mitään, mitä ei olisi ollut jo vuosia, sorry

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Blogin perustamisen jälkeen olen saanut muutamia yhteydenottoja toimittajilta ja valokuvaajilta, jotka ovat kysyneet saavatko tulle tekemään meiltä lehtijuttua. Kuten yllä kerroin, näihin kahteen pyydettäessä suostuin. Jutuissa on kyse meidän kodista, minä itse en ole niissä keskiössä. En siis ole itse ilmoittanut itseäni lehteen.
   Emme ole tehneet keittiöremonttia pyrkien mihinkään uuteen ja ihmeelliseen, vaan remontoineet itsellemme kodin omien mieltymystemme mukaisesti. Mielipiteitä ja makuja on monia, ja kaikki ei miellytä kaikkia. Onneksi sisustusblogeja ja -lehtiä on nykyään monenlaisia ja erilaisiin makuihin. Kyseisessä lehdessäkin oli 3 erilaista keittiötä, joista meidän keittiö edusti yhtä tyyliä. Toivottavasti löydät sinua inspiroivaa materiaalia, ja etsimääsi uutta. Kiitos mielipiteestäsi ja mukavaa alkavaa syksyä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!