Kummituspuu eli corocia

tiistai 30. syyskuuta 2014
Joku siellä jo varmasti ajatteli, että jahas taas on "viherpeukalo" saanut yhden kukan hengiltä, mutta ei ei. Kummituspuu eli corocia saattaa jonkun silmään näyttää jo valmiiksi kuolleelta risukasalta, mutta kyllä se on ihan tuollaiseksi tarkoitettu. Minusta se on kaikessa karuudessaan kaunis. Hennot oksat ja pienet lehdet ovat jotenkin herkät. Kummituspuun löysin viime viikolla lähikukkakauppasta. Päätin hankkia sen nyt, koska talvella niitä ei enää kukkakaupoista löydä (nimimerkillä kokemusta on).
Samalla vaunulenkillä poikkettiin pikkumiehen kanssa myös viereiseen sisustus/lahjatavaraputiikkiin, josta tuo hapsupyyhe on. Samanlaisen pyyhkeen vein vähän aikaa sitten myös pieneksi lahjaksi ystävälle. Meidän omenapuut eivät tänä vuonna juuri omenoita tehneet, kiitos vaan tuholaisten. Onneksi miehen vanhemmat toivat viime viikolla käydessään sekä tuoreita, että noita kuivattuja omenoita. Tuoreista mies teki omenahilloa/sosetta, ja jäljellä olevista haluasin vielä ehtiä tekemään pari omenapiirakkaa.
Huomenna onkin sitten jo lokakuu, ja luvassa kuukauden kollaasi.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Pitäiskö sitä nyt sitten vihdoin jalkautua hakemaan oma puskansa, kun olen sen kanssa aikaillut pitkään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!