Koti ja keittiö -lehdessä meidän koti

torstai 25. syyskuuta 2014


Löysin eilen postilaatikosta uusimman Koti ja Keittiö -lehden (10/2014), ja siellähän se oli juttu meidän kodista.  Jos viime viikolla ilmestynyttä keittiöjuttua Pientalo ja piha -lehdessä odotin jännittyneenä, niin tämä vasta jännittävää olikin. Oman kodin näkeminen sisustuslehden sivuilla tuntuu juuri niin oudolta kuin voi kuvitella. Milla Kuusinen (teksti) ja Kirsi-Marja Savola (kuvat) olivat kuitenkin vanginneet niin hyvin meidän kodin hengen lehden sivuille, että en voinut olla kuin innoissani juttua selatessani. 
Kun juttua reilu vuosi sitten tehtiin, mietin jo silloin miten elämämme ja kotimme onkaan muuttunut, kun juttu ilmestyy. Olin nimittäin kuvia otettaessa vain muutamaa päivää aiemmin saanut tietää olevani raskaana. Lehtijuttua (ja erityisesti tuota kuvaa, jossa näyn taustalla kuistin ovella) katsoessa muistan varmasti aina, miten elin senastisen elämäni onnellisimpia päiviä. Hauska ajatella, että oikeastaan pikkumies on siis jo mukana tuossa kuvassa. Onnellisia päiviä tässä kodissa on riittänyt, kiitos tuon nyt jo yli puolivuotiaan pikkumiehen. Niin kuin silloin aavistelinkin, kyllähän vuodessa ehtii tällaisen sisustuvimmaisen kodissa tapahtua muutosta muutenkin. Hauskaa, että kuviin on esimerkiksi ikuistettu työhuone, joka sittemmin muuntui pojan huoneeksi.
Jos haluatte nähdä jutun kokonaisuudessaan, tänään lehden löytää jo myös kauppojen lehtihyllystä.

6 kommenttia:

 1. Mun oli ihan pakko ostaa tämä lehti, kun näin kotinne siinä.
  Tosi kaunis ja viihtyisä koti -onnittelut hienosta jutusta <3

  VastaaPoista
 2. Sieltähän se lehti tipahti luukusta, aivan IHANA juttu ja niin kaunis koti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka olin tietysti saanut lukea jutun ennen painoa, oli se silti ihan eri juttu nähdä se painettuna lehdessä. :)

   Poista
 3. Kyllähän nyt täytyy käydä lehtiostoksilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!