Pikkumiehen juhlalook

perjantai 9. toukokuuta 2014


Pikkumiehen juhlat lähestyvät. Ensimmäisestä äitienpäivästäni tulee ristiäisten ansiosta varmasti erityinen. Järjestelyjä ja leipomuksia tehtiin jo viime viikonloppuna mahdollisimman pitkälle, koska mies on ollut tällä viikolla työmatkalla Saksassa, ja palaa vasta tänään illalla. Rakastan juhlien järjestämistä, mutta onneksi nyt saadaan myös apua, koska muuten ei aika vauvalta mitenkään riittäisi. Postaus suvussa kiertävästä kastemekosta on työn alla, mutta koska en nyt sen kimppuun ehdi, niin näytänpäs teille pikaisesti hänen muut juhlavaatteensa. Kun kerran poika joutuu olemaan mekossa, niin täytyyhän sitä sitten saada jotain vähän miehekkäämpääkin ylle. Hauska liivibody ja rennot farkut löysin Name Itiltä, jalkaan vielä iskältä saadut converset, ja rento juhlalook on valmis. Toivottavasti näitä ei heti sotketa pukluun.

2 kommenttia:

 1. Voi että miten suloinen tuo body! Jos sattumalta on jäänyt teille jo pieneksi ja haluat siitä luopua, niin täällä kyllä olisi ostaja valmiina :)

  rimma.blogging@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on edelleen niin suloinen. On kyllä jäänyt jo pieneksi, mutta en malta luopua, kun sille on kehittynyt niin suuri tunnearvo. Body roikkuu edelleen pikkumiehen huoneen seinällä muistona. Ehkä tässä syksyn mitaan tulee taas vastaavia myyntiin, kun joulujuhlavaatteet ilmestyvät lastenvaatekauppoihinkin. Pidän silmät auki ja lupaan vinkata, jos tulee vastaan. :) Onnellista odotusaikaa sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!