Le sac en papier

perjantai 7. helmikuuta 2014

Hei, nyt näitä Be-Polesin paperisäkkejä saa Suomestakin. Näitähän olisi ollut viime kesänä Pariisissa Merci:llä (josta kirjoittelin silloin täällä), mutta jostain ihmeen syystä en sieltä sellaista tuonut. Jotenkin kai ajattelin, että en kai nyt lähde paperisäkkejä rehaamaa.  ...ja kyllä on harmittanut. Ystäväni oli Mercillä fiksumpi, ja aina heillä käydessä olen ihaillut säkkiä. Harkitsin jopa tilaavani säkin Mercin nettiputiikista, mutta luovuin ajatuksesta, kun hintaan nähden postikulut olisivat olleet kohtuuttomat.
Nyt näitä uusiokäyttöisiä paperisäkkejä kuitenkin saa siis Pinosta, josta omani hankin jo muutama viikko sitten. Olen keksinyt sille jo vaikka kuinka monta käyttötarkoitusta. Tällä hetkellä sisällä on ihan vain lehtiä, mutta ehkä jossain vaiheessa säilytän siellä lankoja ja keskeneräisiä käsitöitä, lahjapaperirullia tai lastenhuoneessa leluja. Ystävälläni se on toiminut ainakin wc-paperirullien säilytyksessä vessassa. Meillä se ei toimisi, kun pussi olisi kosteudelle altiina, mutta sekin on kiva käyttöidea. Mitähän kaikkia käyttötarkoituksia tälle säkille vielä voisikaan keksiä? 

2 kommenttia:

  1. Hei, nyt näitä saa siis Suomestakin, hienoa! Helppo näitä oli kesällä Pariisistakin tuoda, kun eivät painaneet mitään :) Isompi toimi tuota mainittua käyttötarkoitusta aiemmin mm. työpöydän alla paperiroskiksena. Pienempi on siirtynyt keittiön tasolta vaatehuoneeseen, säilytän siinä nyt vöitäni. Oliko Pinossa molempia kokoja saatavilla? -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, eihän ne painavia olisi olleet. Onhan sitä eräät kenkälaatikoita Lontoostakin rehanneet. ;) Bongasin Pinosta vain tuon isomman koon.

      Poista

Kiitos kommentistasi!