Kevättalvi

torstai 6. helmikuuta 2014

Talvi on kyllä ollut tänä vuonna jotenkin outo. Vaikka maa saatiin lopulta tammikuussa valkoiseksi, ei tarvetta lumitöiden tekemiselle ole silti ollut kuin yhden ainoan kerran. Itsestäni ei oikein enää lumitöiden tekemiseen olisikaan, joten miehen puolesta ihan hyvä näin. Kevätkin tulee sitten toivottavasti nopeammin, kun kevätauringon sulatettavaksi ei ole valtavia lumiröykkiöitä. Tiedän, ensin olin malttamaton lumen odottamisen suhteen, ja nyt sitten pois sulamisen. Ehkä talvi ei ole outo, vaan minä ja malttamaton luonteeni. ;) Nyt pitäisi osata nauttia kevättalvesta ennen loskaa ja kurakoita. Jos (tai kun) pakkaset tekevät keväälle takapakkia, kevät voi onneksi kukkia jo sisällä.

2 kommenttia:

 1. Mä käyn säännöllisesti lukemassa, mutta miten tämä kommentointi on muka niin hankalaa.
  Tulppaanit <3 Mekin saimme eilen nipun juuri siivotun kodin pöydälle.
  Te olette pitkällä vauvavarustuksessa ja ihania hankintoja olette tehneet. Meillä on kaikki aloittamatta, intoa ei siihen ole vielä löytynyt. Toki suurempia hankintoja ei tarvitsekaan tehdä. J:n suvussa kulkenut korisänky pitäisi kunnostaa, jotta vauvan saa esikoisen uteliailta kosketuksilta välillä rauhaan, se siis aikomuksena olla alakerran lepopaikkana.
  Vauvantuoksua saadaan mekin tuoksutella useammissa osoitteissa tänä talvena/keväänä <3 Ja lopuksi vielä myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut teille molemmille.
  -U

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että siellä seuraillaan :) Itsekin olen edelleen vähän laiska kommentoimaan, vaikka tämä blogin pitäminen on vähän tehnyt aktiivisemmaksi. Ymmärrettävää, että kakkosen kohdalla valmisteluihin ei ehdi samalla tavalla laittaa aikaa, eikä tosiaan ole varmasti tarvettakaan, kun paljon on jo valmiina. Onnellista odotusta sinnekin, ja järkätään sitten vauvatreffit viimeistään kesällä. :) Kiitos synttärionnitteluista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!