Loviisan wanhat talot -Tapahtuma: Lasikuistit

maanantai 26. elokuuta 2013


 




 


Kävimme viikonloppuna Loviisan wanhat talot -tapahtumassa. Ideahan on, että Loviisan vanhankaupungin kauniisiin taloihin on yhden viikonlopun ajan avoimet ovet. Olen varmasti jo lapsena ihastunut puutaloihin, ei siksi, että olisin sellaisessa lapsena asunut, vaan siksi, että rakastin (ja rakastan edelleen) Astrid Lindgrenin satuja. Niissä miljööt ovat aina niin kauniita ja idyllisiä. Loviisan kujilla kävellessä tuntui kuin olisi ollut Melukylässä. Erityisesti tämä kuistin kautta -bloggaaja ihasteli tietysti lasikuisteja, ja niitähän riitti. Lasikuisti taisi olla tässä meidänkin kodissa se asia, johon ihastuin ensimmäisenä ja taitaa se olla se rakkain paikka vieläkin. (Meidän lasikuistista löytää aiempaa juttua täältä.) Lupaan Loviisan vanhat talot -tapahtumasta vielä yleisemmänkin jutun, mutta tässä siis lasikuistikavalkadi, josta ei vanhanajan idylliä puutu.

6 kommenttia:

  1. Ihanaa! Itsekin kävin lauantaina paikalla, eikä se varmasti jää viimeiseksi käynniksi. Nyt siis liikkeellä ensimmäistä kertaa.
    Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. :) Useampana vuonna on itsellänikin ollut tarkoitus mennä, mutta nyt vasta tuli lähdettyä, ja kyllä tosiaan kannaatti. Kiva tapahtuma!

      Poista
  2. Kyllä kelpaa kaffitella syssymmälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kesäiset säät on mukavia, mutta odotan kyllä myös jo sellaisia vähän kirpsakoita syysiltoja. Teekuppi käteen, viltti hartioille ja nenä kiinni kirjaan tai blogeihin :)

      Poista
  3. Aivan ihana blogi täälä! Jään lukijaksi! :)
    Itsekkin aloitin juuri blogin, tervetuloa kurkkaamaan, jos kiinnostaa:

    rouvav.blogspot.fi

    Mukavaa torstaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tervetuloa blogiini! Kävin jo kurkkimassa sinunkin uutukaista blogiasi ja kivalta näyttää. Odottelen tulevia postuksia mielenkiinnolla. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!