Coffee tables

lauantai 24. elokuuta 2013


Eilisessä postauksessa jo vinkkasin, että olkkarissa on tapahtunut pientä uudistusta. Olkkarissa on ollut iso arkku, joten pieni tila on ollut aika tukossa. Olen haaveillut tilaan coffee table -tyyppistä kevyempää ratkaisua. Kävelin toissa viikolla Bo Conceptin liikkeen ohi, ja otin pari askelta takaisin, kun silmäni jäivät kiinni pöytäsarjaan. Jatkoin kuitenkin matkaa, mutta kotona pöydät palasivat jatkuvasti mieleeni. Kun mieskin vielä innostui asiasta, varattiinkin pöydät jo samana iltana. Innostusta lisäsi se, että kerrankin tein ale -löydön, sillä pöytäsarja myytiin 50% alella. JEI! :)
Pöytäsarja on monikäyttöinen, kun osia voi järjestellä miten haluaa, ja ne saa myös sisäkkäin. Halutessaan niitä voi käyttää myös erikseen esim. yöpöytänä. Musta väri ja lasipinta hakevat kivasti seuraa keittiön mustista elementeistä; kivitasosta, Smegistä ja keittiön pöydästä. Enempää mustaa ei nyt sitten kyllä tarvita, mutta nyt musta väri jatkuu sopivassa suhteessa keittiöstä olohuoneeseen. Ajattelimme myös, että jos kyllästyisimme joskus mustaan, voi pöydät tarvittaessa maalata valkoisiksi ja vaihtaa kannet esim. betonitasoihin. Nyt musta väri on kuitenkin juuri sopiva. :)

Onneksi vilkaisin eilen myöhään kirjoittelemani postauksen. Repesin ihan täysin, niin kuin varmasti tekin. Ei pitäisi kirjoitella enää noin myöhään. Huollon tarpeessa olenkin ehkä minä, eikä kone. :D Teksti on nyt päivitetty. Eipä siitä muuta. Ennen päivitystä tekstin lukeneet ymmärtävät. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!