Pikku spa

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Postausaiheeni ovat myötäilleet kesäelämää ulkona, matkoilla ja retkillä. Sama linja varmasti vielä jatkuu, mutta pieni vaihtelu ei ehkä olisi pahitteeksi. Havahduin, että kotikierros on edelleen kesken, joten nyt olisi vaihteeksi luvassa sisätiloja, ja vuorossa meidän pikku spa.
Myös edellisessä asunnossamme tehtiin kylppäriremontti, ja muutamia hyväksi todettuja ratkaisuja toistettiin myös tässä kylppärissä. Yksi niistä on valopeili, joka on edestä tulevan valonsa vuoksi ollut todella toimiva. Tähän kylppäriin kalusteet hankittiin Kvikiltä, samaa sarjaa kuin keittiössäkin, mutta korkeakiiltoisena. Toinen Saksasta löytyneistä betonitarjottimista, löysi paikkansa altaan reunalta.

 
 

Takaseinälle tehtiin pieni väliseinä, johon suihkun puolelle saatiin syvennys shamppoille, saippualle ja muille purkeille. Näkymästä tuli siisti, kun purkit jäävät piiloon syvennykseen. Jotain on kuitenkin kiva saada esillekin, joten toiselle puolelle tuli lasihyllyt. Lasihyllyjen alaosa jätettiin avoimeksi ja sinne olen laittanut ison lasivaasin. Välillä vaasissa on ollut orkidea, mutta aito kukka ei oikein viihtynyt huoneessa johon ei tule luonnonvaloa. Tällä kertaa pikkukivet ja kynttilä ovat luomassa tunnelmaa. Matto on kylppärin uusin hankinta. Kuratassuisen koiran jäljiltä se on helppo puhdistaa, ja pysyy hyvin paikallaan, eikä haittaa vaikka se kastuisi.Laattavalintojen suhteen noudatettiin hyvin simppeliä linjaa, ja niinpä päädyimme mattavalkoiseen seinälaattaan ja harmaaseen kivi/betonimaiseen lattaan lattiassa. Jotain ylellisyyttä kuitenkin halusin ja takaseinälle valittiin pientä bling blingiä, kuitenkin tyylikkäässä muodossa. Kattoon asennettiin vielä pienet led -spotit korostamaan pintaa.
5 kommenttia:

 1. Täältä taisikin löytyä ihan uusi blogi, miten mukavaa! Ja voi miten kaunista teillä, tuo spakin todella upea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskaa, että löysit blogiini. :) Tervetuloa mukaan!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hei, upea kylppäri. mikä on tuo ihana valkoinen kimalteleva laatta nimeltään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavastin en enää varmasti muista laatan nimeä, mutta pienellä googlaamisella uskoisin, että laatta on tämä: http://www.laattapiste.fi/tuotteet/?product=129180092

   Poista

Kiitos kommentistasi!