Terveisiä Saksasta

tiistai 18. kesäkuuta 2013Täällä on palattu Saksasta kotiin. Hauska matka oli. :) Yksin liikkuessani jaksoin laiskasti rehata kameraa mukana, mutta mennään nyt näin instagramin voimin. 

Ensimmäisen päivän vietin Stutgartissa. Hellettä oli 32 astetta. Toiset inhoavat hellettä, mutta minä rakastan, sillä sen verran harvinaista herkkua se Suomessa on. Nautiskelin kivan ravintolan terassilla lounaan ja kiertelin kauppoja. Ostoksia Stuttgartista en juuri tehnyt.


 

Pari sisustusliikettä löysin. Depot on Saksalainen ketju, jonka liikkeitä siellä löytyy melkein joka kaupungista. Nuo betoniset lautaset/tarjottimet lähtivät mukaan. Toinen päätyy kylppäriin ja toinen saarekkeelle. Habitatinkaan omaa liikettä ei tietääkseni Suomesta löydy, vaikka heidän tuotteitaan saattaa välillä jostain meilläkin bongata. Hypistelin huonetuoksuja ja muita kauniita purkkeja, mutta lopulta ne eivät matkalaukkuun päätyneet.


Ihan hyvä, että Stuttgartissa ei tullut hirveästi shoppailtua, sillä illalla suuntasimme outlet cityyn. Kohtuus shoppailussa kuitenkin säilyi, sillä meillä oli vain puolitoista tuntia aikaa shoppailuun. Muutamia löytöjä ehdin tehdä, mutta niistä postaus myöhemmin.

Seuraavana päivänä olin kylläinen shoppailusta, enkä jaksanut lähteä enää Stuttgartiin. Sen sijaan vietin laiskan päivän Rudersbergin pikkukylässä, tein kävelylenkkejä ihaillen kukkivia pioneja ja ruusuja, kävin lounaalla ja pulahdin hotellin uima-altaaseen. Leppoisa päivä!


Viikonlopuksi suuntasimme ystävien luo pieneen Rennerodin kylään. Sää ei oikein viikonloppuna suosinut, mutta tarkenimme herkutella jätskit ulkona. Kuulemma paikalliset tekevät niin keskellä talveakin. ;) After Eight -jäätelö oli huippuhyvää. Nam! Lauantaina kävimme Kodlenz nimisessä kaupungissa ja sunnuntaina pääsimme mukaan paikallisen päiväkodin kesäjuhliin.
Eilen Frankfurtin lentokentälle ajellessa poikkesimme vielä päiväksi Winnendeniin, jossa yövyimme yhden yön viime Saksan matkallamme. Kaunis kaupunki.
 

Kaiken kaikkiaan oli kiva matka, erityiskiitos S ja M sekä pikku prinsessat vieraanvaraisuudesta. :) Huomenna täytyy paljastaa vielä shoppailulöydöt, mutta nyt pyykinpesuun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!