Saksan Outlet-shoppailut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013Kävimme Saksassa MEZINGEN OUTLET CITYssä. Meillä oli vain puolitoista tuntia aikaa shoppailuun, joten olin katsonut etukäteen missä liikkeissä haluan käydä. Tämä oli itse asiassa ihan hyvä systeemi, niin ei tullut tuhlattua liikaa jo tällä ensimmäisellä matkalla. Outlet-kierros nimittäin saattaa olla edessä Pariisissakin. Konjakinvärinen laukkuni on kaivannut kaverikseen kukkaroa ja meikkilaukkua, että pikkutavarat eivät pyörisi laukunpohjalla. Michael Korsilat mukaan lähtikin sitten nämä ihanuudet.

Lenkkareita olen etsinyt koko kevään ja alkukesän, mutta sopivia ei ole löytynyt, kunnes nyt. Treenihousutkin lähtivat Nikelta matkaan, joten nyt kun olen VIHDOIN terve, ei ole enää tekosyitä jättää lenkkejä väliin.

Tämä outlet poikkesi hieman outleteista USA:ssa ja Ranskassa, joissa olen aiemmin käynyt. Niissä liikkeet ovat olleet vieri vieressä ostoskeskuksessa tai outlet kylässä. Tämä outlet city on muodostunut Hugo Bossin outlet-myymälän ympärille, kun muidenkin merkkien outlet-myymälöitä on alannut kerääntymään sen läheisyyteen. Liikkeet ovat osittain hieman etäämmällä toisistaan. Muutamaa kävelyaskelta enempää ei kuitenkaan tarvitse ottaa päästäkseen liikkeestä toiseen. Outletin hinnat olivat noin puolet normaaleista, joten tässähän tuli shoppaillessa oikeastaan vain säästettyä. ;) Jos joku on reissamassa Saksaan kannattaa brandit ja sijainti tsekata OUTLET CITY METZINGEN sivuilta.
 

3 kommenttia:

 1. Onko saksassa/berliinissä tai berliinin lento kentällä victorias secretiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saksassa ei taida olla VS kuin Hampurissa, mutta siellä en kyllä itse ole käynyt. Meitä Suomalaisia lähin VS löytyy Ruotsista Arlandan lentokentältä. Toki se on aika pieni verrattanu esim. USA:n liikeisiin, joissa olen käynyt. Eikä Ruotsin liikekään tietenkään Saksaan matkustavaa lohduta, mutta se kannattaa kuitenkin muistaa. Nettiputiikki voisi olla avuksi.

   Poista
 2. Heippa! Liikkeet tosiaan ovat aivan lähestysten ja muutaman vilkaisun jälkeen ne on jo helppo hahmottaa. Apuna tähän on kartta, jonka saa turisti-infosta, joka on näkyvällä paikalla (muistaakseni taka-alalla on iso Puman rakennus). HIeman olen eri mieltä tuosta, että tuotteet ovat puoleen hintaan! Olen käynyt kaksi kertaa tuolla tässä kuukauden sisään, eikä silloin ainakaan tuotteet olleet puoleen hintaan, vaikka joitakin hyviä alennuksia löytyikin! Mutta suosittelen kyllä, ainakin minulle tuo oli aika miellyttävä kokemus. Ensimmäinen outletti, jossa olen käynyt. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!