Sisustusbloggaajasiskojen tapaaminen Vaasassa

maanantai 27. toukokuuta 2019


PR-matka: majoitus, ohjelma ja tarjoilut saatu

Johan oli huippu viikonloppu!
Kokoonnuimme sisustusbloggaajien kesken Vaasaan, alun perin Maijun loistavasta ideasta. Somessa.com ja Visit Vaasa sekä joukko paikallisia yrityksiä tarjosi meille unohtumattoman vuorokauden. Vaikka osasin odottaa, että sisutusbloggaajasiskojen kanssa tulee hauskaa, niin en arvannut, että ihan vatsalihaksia aristaa näin maanataina kaiken sen nauramisen jälkeen. Moni seurasi varmasti menoa instagramissa viikonloppuna, mutta jos meni ohi, niin sieltä löytyy instagramin kohokohdistani esimerkiksi miespuolinen alter egoni Heikki Kuistin Korjaus blogista. Mörkökin kun vielä seurueineen järjesti bileet viime yönä, ja erurovaalitulokseesa vihertää historiallisen paljon, niin mikäs tässä hyvässä meiningissä on uutta viikkoa aloitella.


  
Me huristelimme Espoosta SannanEssin ja Caritan kanssa kohti Vaasaa, loppumatkasta minulle niin kovin tuttujen ja kotoisten lakeuksien läpi. Ei kuitenkaan kurvattu reitiltä lapsuuden kotiini kahville, ja perillä oltiin ihan ajoissa puolen päivän aikoihin. Faros restaurant ship ja Fyr ravintolassa meitä odottikin jo herkullinen lounas, ja sen jälkeen meille oli järjestty design-kierron Vaasan keskustassa.Moni sisutusbloggaaja oli ensimmäistä kertaa tutustumassa Vaasaan. Me olemme viime vuosina joko koko perheen voimin tai miehen kanssa kahdestaan tehneet kerran kesässä retken Vaasaan, kun olemme olleet sukulaisten luona Pohjanmaalla. Kaupunkikierroksella olikin ihania tuttuja kohteita, mutta myös itselleni aivan uusia tuttavuuksia. Vaasassa on pikku kaupungiksi yllättävän paljon kivoja pieniä tunnelmallisia kivijalkaputiikeja ja viehättäviä kohteita; niin sisustusta, käsityötä kuin taidettakin. Pieni tunnelmallinen kauppahalli on yksi oma suosikkini. Eniten ihmettelin, että miten tällainen herkkusuu on aiemmin onnistunut ohittamaan Vaasalaisten jo yli sata vuotta vanhan herkkuputiikkiin, Liisa Koski 1917.Vaikka sääennuste oli koko viikonlopulle etukäteen aika surkea, niin alkoihan se Vaasan kuuluisa aurinkokin meille pilkistellä sopivasti, kun saavuimme Raippaluodon siltaa pitkin Merenkurkun saaristoon Unescon maailmanperintökohteeseen. Perillä Maailmanperintöportilla kuulimme merenkurkun upeasta ja ainutlaatuisesta, kokoajan muuttuvasta luonnosta, ja nostimme maljat ravintola Bernyn terassilla merituulen pörröttäessä hiuksia.Päivän viimeinen etappi Villa Sandviken oli itselleni myös uusi tuttavuus, ja ehkä se sykähdyttävin. Tämän postauksen kuviksikin valikoitui siksi kamerasta otokset sieltä. Sainkin siskoilta kuulla kommenttia, että Heidin sisäinen kartanonrouva se taas heräilee. Myönnän syttyväni näille vanhoille kauniille rakennuksille ja niiden tarinoille. Eniten innoissani taisin entisenä balleriinana olla Anna Pavlova cabinetista ...ja toki entisenä, korostan ENTISENÄ balleriinana myös siitä jälkiruoaksi tarjoillusta pavlovasta.  Koska sitä tulee niin harvoin enää juhlittua, niin eihän se ilta toki vielä illalliseen päättynyt. Ennen kuin painoin pään tyynyyn Hotel Astorin muhkeaan tyynyyn, tanssin tyttöjen kanssa paljettiballerinnoissani vielä sydämmeni kyllydestä diskovalojen välkkeessä. 
Tuhannesti kiitos järjestäjille ja ennen kaikkea sisustusbloggaasiskoille herskyvästä seurasta!

Aiemmista Vaasa-postauksistani: Visit Vaasa ja Kesätreffeillä Vaasassa, voi löytää vielä lisää Vaasa-vinkkejä, jos tämä sympaattinen kaupunki ilmestyi nyt kesälomasuunnitelmien listalle sinullekin. 
Itse suuntaan sinne luultavasti uudestaan jo tänä kesänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!