Joulukalenteri 2018: Luukut 1-5

keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Kuistin kautta -joulukalenteri on jälleen tänäkin vuonna tuomassa teille jouluista tunnelmaa, pieniä DIY-vinkkejä, inspiraatiota ja arvontoja. Laskin juuri, että toteutan teille joulukalenterin jo viidettä kertaa. Ensin joulukalenteri oli pelkästään täällä blogissa, mutta kolmatta kertaa kuvat ilmestyvät päivittäin instagarmissa ja sitten kootusti täällä blogissa. Tätä voi jo todellakin kutsua jouluperinteeksi, eikö vain? 
En ole aimmin ehtinyt tänne blogin puolelle kertomaan joulukalenterin aloituksesta, kun viime viikolla sairastin itse ja töitä oli silti tavallista viikoa enemmän. Ja kuten eilisessä luukussa kerroin nyt sitten sairastaa pieni karhunpoikanenkin. Tuttuun tapaan kokoan kuvat teille myös tänne blogiin viidessä osassa. Nyt onkin sitten jo viides joulukuuta, ja ensimmäisen osan aika.


1. LUUKKU

Mistä joulunodotus teillä alkaa? Minulla kukkahulluna se tietysti alkaa kukista. Amaryllis on kaikessa näyttävyydessään aina ollut minulle se joulukukkien kuningatar. Voisin vaikka halata niitä, kun ne ovat niin kauniita — ja halaankin. ;)


2. LUUKKU

Ensimmäisenä adventtina ja paloi kynttelikössä jo kaikki neljä kynttilää. Eihän kynttilöitä voi olla jouluna liikaa? Mun sisustusalttarillakin niitä on pikaisesti laskettuna vain vaivaiset 16.


3. LUUKKU

Kranssien tekeminen on niin rauhoittavaa, luovaa ja jouluista puuhaa.


4. LUUKKU

Vesisade ja pieni kuumepotilas = suunnitelmat uusiksi joulukuun 4. osalta. Pidän silti kiinni joulufiiliksestä, onhan vajaa työviikkokin.



5. LUUKKU

Ihan kuin perjantai. Itsenäisyyspäivä osuus tänä vuonna kyllä niin mukavasti, mahdollistaen monille pitkän viikonlopun. Täällä on minilomalla luvassa juhlia, mutta myös rentoilua nuttura vinossa, pehmoisissa villasukissa ja joulukirjoja ja -lehtiä selaillen.

1 kommentti:

  1. Hei, kiitos kauniista blogista! :)
    Huomasin, että tekin olitte hankineet taloonne Haapsalun ovet. Mekin olemme aikeissa tilata ne. Ovien ympärillä teillä on kauniit ohuet valkoiset alumiinilistat. Mistä olette hankkineet ne? Haapsalu ei ainakaan niitä kysymämme mukaan toimita. Satutko lisäksi muistamaan, mikä teidän kahvamallinne nimi on? Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!